Døgnbehandling - Få akut hjælp til et liv uden misbrug

Få professionel hjælp til afvænning, afrusning og behandling af alkohol-, hash-, medicin- og stofmisbrug


Hos A Misbrugsbehandling kan vi tilbyde en intensiv døgnbehandling, hvor vi gør brug af den meget anerkendte Minnesotakur. 

 

Vores døgnbehandling foregår i Jylland, tæt ved Vejle i nogle naturskønne omgivelser, som giver de mest optimale rammer for afrusning, afvænning og behandling af misbrug. 

 

Vi har læge, psykolog og terapeuter tilknyttet stedet, som hjælper dig gennem din behandling og vi kan hjælpe dig som kommer med ubehagelige abstinenser, med en smertefri og professionel abstinensbehandling og afrusning. 

 

Vores døgnbehandling er privat og helt anonym. 


Vi er et lille privat behandlingscenter med plads til 12 beboere og alle har deres eget private værelse. 

Effektiv og professionel døgnbehandling af alkohol, hash, medicin og stoffer

Hos A Misbrugsbehandling får du en gennemtestet døgnbehandling og et behandlingsforløb, som er tilrettelagt de enkeltes individuelle behov for behandling. Gennem terapi, foredrag, undervisning, personlige opgaver og Minnesotakuren, hjælper vi dig eller en du har nær til et liv som ædru og clean, uden alkohol, hash, medicin eller stoffer og alle de negative konsekvenser. 


Gennem vores private behandlingstilbud er det også muligt at lave et personligt og specialdesignet behandlingsprogram, hvor man både er i døgnbehandling og efterfølgende i ambulant behandling. En sådan kombinationsbehandling kan være det helt rigtige, for nogle personer og typer af misbrug. 


Et alkoholmisbrug eller stofmisbrug er et behandlingskrævende problem og hvis man først har aktiveret en afhængighed eller et misbrug, er der behov for professionel hjælp og konkret handling.

Et misbrugsproblem går aldrig over af sig selv.


Det er vi eksperter i og alle vores professionelle alkohol- og misbrugsbehandlere er selv tidligere misbrugere, med egen personlig erfaring.


Derfor møder vi altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati.

Døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling

 

Døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling består af:

 

Forsamtale:


Vi tilbyder altid en helt uforpligtende og gratis forsamtale, hvor vi sammen laver en udredning og taler om hvilken behandling der vil være den mest optimale.


Familie og pårørende er mere end velkommen til denne samtale, da det for mange kan være er en stor støtte.


Denne samtale kan foregå på vores behandlingscenter på Sjælland eller i Jylland. Ring helt anonymt allerede i dag på 93 40 45 67 og hør nærmere.

 

Døgnbehandlingen:


Vores døgnbehandling varer i 5 til 6 uger og tager udgangspunkt i Minnesotamodellen og 12 trins programmet.


Der vil gennem ugens dage være behandling, gruppeterapi, undervisning, foredrag, personlige opgaver og terapeutiske samtaler.


Hele behandlingsforløbet sikrer at du får en bred vifte af muligheder og værktøjer, til et liv uden alkohol og stoffer. Du får gennem samtaler, terapi og personlige opgaver en stor selvindsigt og viden om dig selv og dit misbrug, som hjælper dig videre til et liv som ædru og clean.


Søndag vil der være mulighed for at få besøg af familie og venner.


Familie og pårørende behandling:


Som en del af behandlingen vil familie og tætte pårørende få mulighed for at deltage på et familie kursus og der vil være mulighed for alle i vores misbrugsbehandling at få en familiesamtale, som typisk ligger i slutningen af ens behandlingsforløb.

 

Det har en stor positiv effekt på ens behandlingsprognose at der er hjælp og behandling til hele familien og pårørende. 

 

Familie og pårørende kursus afholdes både på Sjælland og i Jylland.

 

Efterbehandling:


Efterbehandling er vigtig for at undgå tilbagefald og for at få en god start på sit nye liv som ædru og clean.


Vi ved hvor stor en positiv effekt en lang efterbehandling kan have på ens behandlingsprognose og på ens nye liv. Derfor tilbyder vi altid minimum 11 måneders efterbehandling.


Vores efterbehandling afholdes både på Sjælland og i Jylland. 

Kombination af døgnbehandling og ambulant behandling

Der er naturligvis forskellige fordele og ulemper ved både døgnbehandling og en intensiv ambulant behandling. Det er derfor også forskelligt fra person til person, hvilken type af behandling der vil være bedst.  


Derfor tilbyder vi altid en helt anonym, gratis og uforpligtende forsamtale, hvor vi sammen kigger på omfanget af misbruget og hvilket behandlingstilbud der vil være bedst.


Rigtig mange kommer godt ud af et misbrug ved at vælge enten en intensiv ambulant behandling, eller en døgnbehandling, mens andre kan have behov for en kombinationsbehandling.  


Med en kombinationsbehandling er der mulighed for at starte sit behandlingsforløb op i vores døgnbehandling og derefter fortsætte i vores ambulante behandling, hvilken kan skræddersyes efter ens personlige behov. 

Mange med et misbrug af alkohol, hash, medicin eller stoffer, har behov meget støtte og hjælp til f.eks. afrusning og afvænning i starten af deres behandling, og vil med fordel kunne fortsætte i vores ambulante behandling senere i forløbet.


Andre med mere komplekse former for misbrug, vil have behov for en længere behandling og her kan det også være en stor fordel at lave en kombinationsbehandling. 


Der kan også være store økonomiske fordele ved at vælge en kombinationsbehandling.

Alkohol- og misbrugsbehandlere med stor erfaring

 

Vi har et team bestående af dygtige og erfarne misbrugskonsulenter. Vi er alle professionelle og uddannede misbrugs- og alkoholbehandlere med mange års erfaring indenfor misbrugs- og alkoholbehandling, samt alle de bagvedliggende årsager til et misbrug og sygdommen afhængighed og alkoholisme.


Vi har alle prøvet hvordan det er at have et misbrug og ved hvorfor det er så svært at komme fri. Derfor bliver alle mødt i øjenhøjde og med stor empati. 

Hvorfor er ambulant eller døgnbehandling nødvendigt?


Stort set ingen formår at slippe fri fra et stof- eller alkoholmisbrug uden intensiv behandling i et behandlingscenter. Det er praktisk talt umuligt at komme fri af et misbrug på egen hånd.


Hvis du er i tvivl, om en du har nær, eller om du selv har udviklet alkoholisme, eller misbrug og derfor har brug for til hjælp til at vide om der er behov for at gå i behandling, så hjælper vi gerne med anonym rådgivning og udredning.


Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt på telefon 9340 4567 og få besvaret dine spørgsmål om alkoholisme, afrusning, alkoholbehandling, døgnbehandling mm.


Vi har udviklet en misbrugs- og alkoholtest, hvor du kan blive afklaret om du eller en pårørende har et alkohol- eller misbrugsproblem og derved behov for behandling.

Er du pårørende til en alkoholiker eller en misbruger?


Mange pårørende henvender sig til os, fordi de har en person i sit liv, der har et alkoholmisbrug eller stofmisbrug og brug for hjælp til enten døgnbehandling eller ambulant behandling.


Pårørende oplever ofte at det er svært at trænge igennem til misbrugeren og få vedkommende til at søge hjælp og gå i misbrugsbehandling.


Vi ved om nogen, hvordan situationen skal gribes professionelt an, når de nærmeste pårørende og andre relationer henvender sig til os.


Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi hjælp og gratis alkoholrådgivning, hvor vi igennem konstruktive samtaler får indsigt i misbruget og de mange årsager til for meget alkohol, hash eller stoffer.

Døgnbehandling efter Minnesotakuren

 

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi døgnbehandling og ambulant behandling af alkohol, hash, medicin og stoffer, efter Minnesotakuren til alle klienter i vores terapeutiske behandling. dette er nok er den mest anerkendte behandlingsform af i verden.

 

Minnesotakuren indeholder følgende principper:

 

 • Vi er alle selv tidligere alkoholikere, som har personlig erfaring med alkoholproblemer og misbrug
 • Familie og pårørende tilbydes også behandling
 • Kuren relaterer til Anonyme Alkoholikeres 12 trins-program

 • Vores klienter opfordres til at deltage i Anonyme Alkoholikere og andre fællesskaber

Teamet bag vores døgnbehandling

Torben 

 • ​Psykoterapeut og Misbrugsbehandler (MG Consult)
 • Pædagogisk grunduddannelse

 • 12 års erfaring som rådgiver og behandler

 • NADA – Akupunktør

 • Skam kursus med Craig Nakken 2015

 • Har gennemgået Minnesotabehandling i 2003

Ledelse​

Birthe Zinck

 • Indehaver og økonomiansvarlig

 • 22 års erfaring fra Minnesota Behandlingscenter

 • Skam kursus med Craig Nakken 2015

 • Uddannelse i Mindfulness

Knud

 • ​Misbrugsbehandler Basisår i 2013
 • NADA - akupunktør 2019
 • Har gennemgået Minnesotabehandling i 2008​


Fast tilknyttet læger og psykolog


Bemanding 24 timer i døgnet


Kontakt her på mail eller ring til på telefon 93 40 45 67


Men hvad koster en døgnbehandling? hvad er prisen på døgnbehandling af alkoholmisbrug eller stofmisbrug?

Hvad er prisen på en kombinations behandling? Og hvor lang tid tager det? Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål ang. priser, muligheder, metoder og meget mere. Du skal blot kontakte os.