Behandlingscenter - Professionel hjælp til stof- og alkoholbehandling 

Hos A Behandlingscenter kan vi hjælpe med misbrugs- og alkoholbehandling, samt rådgivning til dig som pårørende til en misbruger. 


Vi tilbyder en professionel og akut behandling af misbrug og uanset om du har et alkohol- hash- medicin- eller stofmisbrug, så kan vi hjælpe dig ud af misbruget og hen mod et liv som ædru og clean. 


Vi er eksperter indenfor misbrug og alle vores misbrugsbehandlere er selv tidligere misbrugere med egen personlig erfaring. 


Vores behandlingscenter er privat og 100% anonymt. Du bliver ikke registreret nogen steder. Ring og få hjælp døgnet rundt på telefon 9340 4567 

Behandlingscenter med mere end 20 års erfaring


I vores behandlingscenter for misbrug og afhængighed, kan vi tilbyde et gennemtestet og evidensbaseret behandlingsforløb, som er specialdesignet til dig som misbruger, men også til dig som pårørende. Vi hjælper hele familien.


Med mere end 20 års erfaring indenfor behandling af misbrug og afhængighed, samt hjælp og rådgivning til pårørende er du og dine nærmeste i trygge hænder.


Vi gør brug af de mest anerkendte behandlingsmetoder der findes og vi tager udgangspunkt i dig og dit misbrug. Gennem personlige opgaver, foredrag, gruppeterapi, samtaler, kognitiv adfærdsterapi og elementer fra minnesotakuren, hjælper vi dig til et liv uden misbrug, som ædru og clean.


Gennem behandlingsforløbet vil der også blive tilbudt en familiesamtaler, samt et kursus for familie og pårørende.


Hos A behandlingscenter har vi skabt nogle trygge rammer, som sikrer den mest effektive og optimale behandling af misbrug og afhængighed, samt hjælp og rådgivning til pårørende.


Gennem ambulant dagbehandling, som foregår udenfor normal arbejdstid eller døgnbehandling kan vi hjælpe med behandling af:Hos A behandlingscenter kan vi hjælpe hele familien til et liv uden misbrug og vi hjælper altid med råd og vejledning, om hvilken behandling der vil være den mest optimale, eller hvordan man motiverer en misbruger til behandling og andre spørgsmål. 

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram. Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie. Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden. Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance - det virker.

A misbrugsbehandling er fantastisk

Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give A misbrugsbehandling den allerbedste anbefaling. Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation. Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet. Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude. A misbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater. A misbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.

Gratis, anonym og uforpligtende samtale  


Hos A behandlingscenter kan du altid få en helt anonym og uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan se på behovet for behandling, lave en udredning, fortælle om vores behandling og vise vores behandlingssted. 


Vores dygtige medarbejdere kan gennem samtaler hurtigt vurdere og diagnosticere om der er et behandlingsbehov.


Vi kan også hjælpe med interventioner og kørsel til behandlingsstedet.


Du kan altid henvende dig til vores behandlingscenter helt anonym og uden registrering på telefon 93 40 45 67. Vi har alle tavshedspligt, og er altid klar til at hjælpe dig med din udfordring med alkohol eller stoffer!


Hvornår er der et behandlingskrævende misbrug?


Et misbrug eller en afhængighed vil som udgangspunkt være et behandlingskrævende problem. Et misbrug går aldrig over af sig selv. Der skal konkret handling til og det er langt mere reglen end undtagelsen, at man har brug for professionel hjælp gennem behandling og terapi. 


Det handler faktisk ikke så meget om hvor meget, hvor, hvornår eller hvad man drikker eller tager. Det handler meget mere om hvor mange negative konsekvenser ens misbrug eller afhængighed har med sig.


Her kan du læse mere om alkoholafhængighed, Kokainafhængighed og hashafhængighed.Vi har lavet en alkohol og misbrugstest hvor man kan se om der er tale om et behandlingskrævende problem.

anders nebelong

Gratis professionel rådgivning

Ring til os, 100% anonymt


Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrug i København.


behandlingscenter Sjælland, Jylland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Behandlingscenter med ambulant og døgnbehandling


Hos A Behandlingscenter for misbrug tilbyder ambulant alkohol- og misbrugsbehandling, samt døgnbehandling til de klienter, som har brug for mere hjælp og støtte gennem behandlingsforløbet. Typisk i form af hjælp til afrusning, afvænning, abstinensbehandling, og en mere intens behandling, uden hverdagens fristelser. I vores døgnbehandling kan vi hjælpe med en smertefri abstinensbehandling og afrusning.


Ambulant behandling kan for rigtig mange være lige så god som døgnbehandling - og er til de klienter som gerne ønsker at blive boende hjemme og som ønsker en behandling udenfor normal arbejdstid.


Man har som klient mulighed for at være sammen med sin familie, passe sit arbejde i samme periode, som man modtager behandlingen i vores behandlingscenter.


For mange er det en fordel, at behandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen og for andre er døgnbehandling det mest rigtige. Du kan altid ringe til os på 93 40 45 67 og få hjælp til hvilken behandling der vil være den bedste for dig som misbruger, eller som pårørende til en med et misbrug.

misbruger

Kombination af døgnbehandling og ambulant behandling


For nogle klienter kan den bedste misbrugsbehandling være en kombination af døgnbehandling og ambulant behandling.


Med en specialdesignet kombinationsbehandling vil det være muligt at begynde sin behandling i døgnbehandling og efterfølgende fortsætte i vores ambulante behandling. Disse forløb kan skræddersyes efter den enkelte klients personlige behov. 


Mange med et misbrug af alkohol, hash, medicin eller stoffer, har behov meget støtte og hjælp på grund af abstinenser, i form af afrusning og afvænning i starten af deres behandling, og vil så med fordel kunne fortsætte i vores ambulante behandling senere i forløbet.


Andre med mere komplekse former for misbrug, vil have behov for en længere behandling og her kan det også være en stor fordel at lave en kombinationsbehandling. 


Der kan også være store økonomiske fordele ved at vælge en kombinationsbehandling.

Misbrugsbehandlere med egen personlig erfaring


Alle misbrugs- og alkoholbehandlere i vores behandlingscentre er selv tidligere misbruger af enten alkohol, medicin eller stoffer og har selv egen personlig erfaring med misbrug.


Dette har en stor positiv betydning for vores behandling, alle klienter og pårørende bliver mødt i øjenhøjde med stort fokus på empati og forståelse for din situation.

   misbrugscenter

   Akut behandlingscenter for alkohol- og stofmisbrug


   Vi tilbyder dig akut behandling i vores behandlingscenter, hvor du normalt kan starte indenfor 2 hverdage.


   Vores Ambulante behandlingscenter ligger på Sjælland centralt i København, og vores døgnbehandling ligger i Jylland tæt ved vejle. Så uanset om du kommer fra Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Herning, Vejle, Sønderborg, Fredericia, Odense på fyn, Roskilde, Ringsted, Næstved, København eller andre steder i Danmark så kan vi hjælpe dig eller din nærmeste ud af misbrug.


   Hvad koster en ambulant behandling?


   • Ambulant alkoholbehandling: 30.000,- kr.

   • Ambulant hashbehandling: 30.000,- kr.

   • Ambulant kokainbehandling: 30.000,- kr.

   • Ambulant misbrugsbehandling: 30.000,- kr.

   • Ambulant Behandling af blandingsmisbrug: 30.000,- kr.

    
    
    
    
    

   Her kan du læse mere om NA fællesskab og hjælp

   (Link til NA - Norcotics Anonymous Danmark)


   Her kan du læse mere om AA fællesskab og hjælp

   (Link til AA - Anonyme Alkoholikere)


   Her kan du læse om hjælp som pårørende til en misbruger

   (Link til Al-Anon - Hjælp og håb for familie og venner)


   Her kan du læse mere om hjælp til voksne børn af en alkoholiker

   (Link til ACA Danmark - Adualt Children of Alcoholics)