Anonym alkoholbehandling - Få hjælp og rådgivning i dag

Ambulant, anonym behandling uden nogle former for registrering

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi anonym og ambulant alkoholbehandling udenfor normal arbejdstid.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for alkoholmisbrug og behandling samt hjælp og rådgivning til pårørende.

Vi er et team bestående af professionelle alkoholbehandlere, som alle selv har haft et alkoholmisbrug helt tæt på. Vi ved derfor præcis, hvordan det er at have et misbrug eller en afhængighed, og hvordan man kommer ud af det igen.

Ring og få anonym rådgivning og hjælp til behandling

I vores misbrugscenter tilbyder vi hjælp og rådgivning over telefonen. Du kan få hjælp til misbrugs- og alkoholproblemer, uanset om du er pårørende til en med et misbrug eller selv er misbruger.

Vores misbrugskonsulenter er altid klar til at tage en helt anonym og fortrolig samtale med dig omkring dine udfordringer, bekymringer, problemer eller andet.

Vi tilbyder rådgivning omkring, hvordan vi kan hjælpe dig til at komme ud af dit misbrug og hjælp til dig som pårørende med, hvordan du kan motivere en alkoholiker til behandling.

Vi får ofte spørgsmål som:


Vi er eksperter inden for behandling af misbrug samt hjælp til pårørende. Vi møder altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati.

Vi tilbyder altid en gratis og helt uforpligtende forsamtale, hvor vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Vores anonyme alkoholbehandling

Vi har en gennemtestet og specialdesignet anonym alkoholbehandling, som sikrer dig de bedste muligheder til et liv som ædru, uden alkohol og alle de negative konsekvenser.

Vi gør brug af de mest effektive og evidensbaserede behandlingsmetoder, der findes.

Det hele sker i trygge rammer, hvor alle har tavshedspligt. Vores behandling er 100 % anonym, og vi har ingen former for registrering, hverken gennem det offentlige eller det private.

Vi kan hjælpe med ambulant anonym alkoholbehandling udenfor normal arbejdstid og med døgnbehandling gennem vores behandlingscenter tæt ved vejle.

Vi er alle professionelle alkoholbehandlere med egen personlig erfaring indenfor alkoholmisbrug, alkoholafvænning og som pårørende.

Hos er du og dine nærmeste i trygge hænder.

Vi gør blandt andet brug af:

 

Alt sammen for at give dig og din familie de bedste muligheder til at slippe fri af misbruget.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Anonym alkoholbehandling til de pårørende

Som pårørende kan hurtigt føle sig glemt, blive medafhængig og mange pårørende er selv i fare for at få et misbrug, hvis ikke der bliver taget hånd om hele familien, i form af rådgivning og behandling.

Mange pårørende oplever følelser som:

  • Angst
  • Tristhed
  • Frustration
  • Afmagt
  • Magtesløshed
  • Sorg
  • Vrede
  • Ensomhed
  • Skyld
  • Stress

 

Hvis man vælger en alkoholbehandling hos A Misbrugsbehandling, vil pårørende også blive tilbudt anonym familiebehandling og kursus. Dette hjælper dig som pårørende til at passe på dig selv og samtidig få vigtig viden og information om livet som pårørende.

Dette er vigtigt, da et alkoholmisbrug altid rammer hele familien. Det er ikke et privat problem at drikke for meget! Det er et familieproblem, og alle skal have hjælp gennem behandling og samtaler.

Dette giver hele familien de bedste muligheder til at komme godt ud af misbruget og alle de negative konsekvenser, det har med sig for hele familien.

Kontakt os anonymt i dag