Hash rådgivning

Få hjælp og rådgivning hvis du har et problem eller misbrug af hash


Har du problemer med hash og svært ved at stoppe eller er du som pårørende til en med et hashmisbrug, bekymret og har brug for hjælp og rådgivning, så er vi altid klar til at hjælpe. 


Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug og hjælp til pårørende.


Vi kan hjælpe dig som misbruger til hvordan du kan få hjælp, gennem samtaler og behandling og derved komme fri af dit misbrug af hash.


Vi kan også hjælpe dig som pårørende til hvordan du kan hjælpe dig selv og få vørktæjer til hvordan du kan motiverer en misbruger af hash til behandling.

Professionel rådgivning til hashmisbrug og afhængighed


Desværre oplever mange unge at få problemer med hash/cannabis. Problemer som hurtigt kan udvikle sig til et hashmisbrug eller en decideret hashafhængighed. 


Et stort forbrug af hash kan hurtigt udvikle sig og give store negative konsekvenser og det kan derfor godt betale sig at få hjælp og rådgivning så snart man bliver opmærksom på misbruget.


Hash/cannabis er nemt tilgængeligt i Danmark og det er ikke kun i de store byer det sælges. Det kan fås i hele landet og tal viser at hele 10% af dem som ryger hash bliver afhængige af det og derved ude af stand til selv at stoppe.


Det er ikke unormalt at vi i A Misbrugsbehandling hjælper unge mennesker, helt ned til 15-års alderen og i få tilfælde yngre, med misbrug og afhængighed af hash.


Grunden til dette kan delvis skyldes at hash er blevet meget acceptabelt mange steder og at mængden af THC i hash/cannabis (det stof som binder sig til receptorerne) er steget kraftigt fra ca. 8% i 2000 til ca. 25% i 2016. Hvilket højst sandsynligt betyder at endnu flere bliver afhængige af hash.


I vores misbrugscenter tilbyder vi rådgivning af hash over telefonen og vi kan hjælpe med hashafvænning og hashbehandling


Vi er et team af professionelle behandlere som selv har haft misbrug helt tæt på kroppen og vi ved derfor hvordan det føles at have en afhængighed og hvordan man kommer ud af den igen.


Vi arbejder rigtig meget med kognitiv adfærdsterapi, samt vaner og forandring som giver de bedste muligheder for et liv uden misbrug af hash og alle de negative konsekvenser.

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkohol misbrug, stofmisbrug, hash misbrug, kokain misbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.


Sjælland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Rådgivning og hjælp til at spotte en hashmisbruger


Der findes en række tegn og symptomer, som gør at man som pårørende og misbruger selv, kan se om der er et problem med hash.


De mest almindelige man kan opleve eller lægge mærke til som pårørende kan være:


  • Manglende energi til daglig og generel sløvhed
  • Perioder med angst og- eller paranoia
  • Manglende engagement, som ofte går ud over aktive begivenheder
  • Indlæringsproblemer i skolen eller på arbejde
  • Hukommelsesproblemer
  • Koncentrationsbesvær
  • svært ved at passe sit arbejde eller uddannelse
  • Personlighedsændringer og humørsvingninger


Dertil er der en række abstinenser og andre tegn som kan være gode at læse om. Der kan komme mange negative konsekvenser ved et hashmisbrug som f.eks. hashpsykose og mange andre bivirkninger


Rådgivning for pårørende til en hashmisbrug 


Du kan også få hjælp som pårørende til en hashmisbruger til hvordan du kan motiverer en hashmisbruger til behandling.