Misbrugsbehandling Amager - Få professionel hjælp i dag

Behandling på Amager, centralt i København

A Misbrugsbehandling ligger centralt på Amagerbrogade 156 og tilbyder en ambulant behandling af misbrug, som foregår udenfor normal arbejdstid.

Vores behandling foregår i nogle trygge ramme og vi hjælper hele familien gennem misbrugsbehandling, familie og pårørende behandling og samtaler.

Med 20 års erfaring kan hjælpe dig eller en du har nær, til et liv uden misbrug og alle de negative konsekvenser det har med sig.

Gennemtestet behandlingstilbud på Amager

I vores behandlingscenter på Amager, tilbyder noget af det absolut bedste misbrugsbehandling, der findes. 

Vi gør brug af de mest anerkendte og evidensbaserede behandlingsmetoder, som blandt andet kognitiv adfærdsterapi, gruppeterapi, undervisning, foredrag, personlige samtaler og forandringsopgaver. 

Alt sammen for at give dig eller en du har nær, de bedste muligheder for et liv som clean, uden misbrug. 

Vores professionelle team af misbrugskonsulenter, hjælper hele vejen rundt og de har alle selv erfaring med misbrug på egen krop og som pårørende. 

Derfor bliver man altid mødt med stor empati og forståelse for ens situation.

 

Vi kan hjælpe med:

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Uforpligtende forsamtale

Vi tilbyder altid en helt uforpligtende forsamtale, som kan foregå enten hjemme hos dig eller i vores behandlingslokaler for kokainbehandling, hashbehandling og andre misbrug.

Her kan vi sammen tale om behovet for behandling, lave en udredning, samt behandlingsplan og give et behandlingstilbud.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Ambulant misbrugsbehandling på Amager

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi en ambulant behandling af misbrug, som primært henvender sig til ressourcestærke personer, med bopæl og fast indkomst.

Vores behandling foregår nemlig udenfor normal arbejdstid og man kan derfor blive boende hjemme og fortsat arbejde, mens man er i behandling hos os. 

For langt de fleste personer med misbrug, vil en intensiv ambulant behandling være det helt rigtige.

Det har nemlig en stor positiv effekt på behandlingsprognosen at ens behandling griber så lidt, som muligt ind i ens hverdag. 

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Intensiv misbrugsbehandling

Vores misbrugsbehandling er en ambulant intensiv behandling, som giver de bedste muligheder. 

Det er vigtigt at ens behandling er intensiv med fremmøde flere gange om ugen og i mange timer, da få samtaler stort set aldrig hjælper mennesker ud af misbrug.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor misbrugsbehandling, samt hjælp og rådgivning til pårørende.

Vi er alle selv tidligere misbrugere og kan derfor altid møde dig eller en du nær med forståelse og stor empati. Vi har mærket et misbrug på egen krop og ved præcis, hvordan man kommer ud af det igen.

Akut behandling af misbrug på Amager

Når man først har truffet den svære men vigtige beslutning om at starte i behandling, er det altid vigtigt at kunne starte så hurtigt som muligt.

Derfor tilbyder vi altid at man kan starte med det samme, indenfor få hverdage hos os.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Kontakt os anonymt i dag