Misbrugsbehandling Frederiksberg

Professionel behandling nær Frederiksberg i København, på Amagerbrogade

Hos A Misbrugsbehandling kan vi hjælpe dig med misbrug eller afhængighed og dig som pårørende til en med misbrug.

Vi har mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling og hjælp til pårørende.

Vi ved hvor komplekst et misbrug kan være og vi har alle selv prøvet det på egen krop. 

Derfor møder vi altid alle med stor forståelse og empati.

Gennemprøvet og anerkendt misbrugsbehandling

Hos A Misbrugsbehandling får du altid en professionel behandling for hele familien i øjenhøjde. Vi har et team af professionelle og højt fagligt uddannet misbrugsbehandlere, som altid er klar til at hjælpe.

Vi har en gennemtestet misbrugsbehandling, som gør brug af de mest anerkendte former for behandling, som f.eks. kognitiv adfærdsterapi, familie behandling, gruppeterapi, forandringsopgaver og meget mere.

 

Vi er eksperter indenfor:

 
Hos A Misbrugsbehandling er du og din familie i trygge hænder og vi tilbyder en intensiv og ambulant behandling, i nogle trygge rammer centralt i København.
 

Du får de bedste muligheder for et liv uden misbrug.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Uforpligtende forsamtale

Hvis man som misbruger eller pårørende er interesseret i vores behandlingsforløb, så tilbyder vi en anonym samtale, hvor vi sammen kan se på misbrugets omfang og hvilken behandling der vil være den bedste.

Behandling 5-10 minutter fra Fredrisberg

Vi har en central placering på Amagerbrogade 156, kun 10 min fra metro st. og med bus 5c lige ved døren. 

Der er også gratis parkering i området, og det er derfor nemt at komme fra Frederiksberg og til vores behandlingscenter.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Ambulant misbrugsbehandling udenfor normal arbejdstid

Vores behandling af misbrug, foregår udenfor normal arbejdstid og henvender sig derfor primært til mennesker med bopæl og fast arbejde.

 

Det er nemlig muligt at bo hjemme og fortsat gå på arbejde, mens man er i behandling hos os:  

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Intensiv ambulant behandling tæt på Frederiksberg

For langt de fleste med misbrug af enten alkohol, kokain, hash eller andre stoffer, vil en intensiv og ambulant behandling være den rigtige.

Få samtaler hjælper næsten aldrig folk ud af misbrug. Der skal som regel en intensiv behandling til, som tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og hvor man har fremmøde flere gange om ugen.

Et misbrug vil aldrig gå over af sig selv og hvis man ikke møder ind ofte til behandling, vil der være stor risiko for tilbagefald mellem ens behandlingsdage.

Mere end 20 års erfaring

Hos A Misbrugsbehandling København får du mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi er alle selv tidligere misbrugere, som har været i behandling før.

Et misbrug af stoffer og alkohol kan hurtigt blive til en afhængighed.

De færreste formår at hjælpe sig selv ud af misbruget og afhængigheden. Derfor er der i langt de fleste tilfælde behov for professionel hjælp og rådgivning.

Akut behandling af misbrug

Det har altid en stor betydning at kunne starte sin misbrugsbehandling akut og med det samme. Derfor tilbyder vi altid at man kan starte indenfor 2 hverdage hos os.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Kontakt os anonymt i dag