Misbrugsbehandling Hørsholm

Ambulant misbrugsbehandling i Hørsholm

A Misbrugsbehandling kan til tilbyde en privat og professionel ambulant behandling af misbrug.

Vi kan hjælpe med misbrug af alkohol, kokain, hash, stoffer, medicin og blandingsmisbrug.

Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug, samt hjælp og rådgivning til pårørende.

Hos A Misbrugsbehandling er alle behandlere selv tidligere misbrugere og ved derfor præcis, hvordan det er at have et misbrug på egen krop og hvordan man kommer ud af det igen.

Hvorfor vælge vores misbrugsbehandling?

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi et gennemtestet og evidensbaseret behandlingsforløb som gør brug af de mest anerkendte former for behandling.

Vi gør bl.a. brug af kognitiv adfærdsterapi, personlige forandringsopgaver, terapeutiske samtaler, samt foredrag og undervisning om misbrug, vaner og forandring.

Vi tilbyder en privat og helt anonym behandling af alkoholmisbrug, kokainmisbrug, hashmisbrug, stofmisbrug og medicinmisbrug.

Når man vælger et behandlingsforløb hos os, bliver der tilbudt hjælp til hele familien i form af familie samtale og familie/pårørende behandling

Det er vigtig for behandlingsprognosen at hjælpen kommer hele vejen rundt, og at der er støtte lang tid efter behandlingen er slut. Det er netop derfor vi har en lang efterbehandling på hele 12 måneder.

Vi har et professionelt team bestående af højt fagligt uddannede misbrugsbehandlere, som alle har personlig erfaring med misbrug på egen krop.

Derfor møder vi altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati. 

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Ambulant misbrugsbehandling i Hørsholm

I vores behandlingscenter i Hørsholm og København kan vi tilbyde en ambulant behandling, hvor man bliver boende hjemme og fortsat kan passe sit arbejde mens man er i behandling.

Denne form for behandling har vist sig at være det bedste valg, da det har en stor positiv betydning for ens behandlingsprognose at ens behandling griber så lidt, som muligt ind i ens hverdag.

Akut plads

Vi har altid plads til akut behandling, hvis det er nødvendigt. I langt de fleste tilfælde kan man starte behandling med det samme. Dermed har vi ingen lange ventelister. 

Når først beslutningen er taget, er det vigtigt at komme i behandling hurtigst muligt. Samtidig har det også en stor betydning for ens behandlingsprognose.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Varm anbefaling af Amisbrugsbehandling!

Jeg startede hos Amisbrugsbehandling for ca. 2 måneder siden og kan varmt anbefale Anders.

Jeg startede med at komme ind til Anders og føle at alt var fortabt og jeg lige så godt kunne fortsætte med mit misbrug. Kæreste og familie var ved at forlade mig. Min kæreste sagde jeg skulle gå i behandling.

Jeg startede med en let nervøsitet men allerede fra første sekund jeg trådte ind ad døren har jeg aldrig følt mig mere velkommen og accepteret.

Igennem mit forløb med kognitiv adfærdsterapi, opgaver, samtaler, meditation og nada terapi er jeg nu sikker på at mit liv kan komme tilbage på rette spor.

Anders er en fantastisk behandler, som personalisere sit forløb til mit misbrug og giver også vejledning til kæresten, familien og andre ting som skal håndteres i forbindelse med mit misbrug.

Jeg er nu kommet ud på den anden side og savner nærmest at være hos Anders det er et helt unikt fællesskab. Heldigvis har Amisbrugsbehandling efterbehandling så man har nogle at støtte sig op af når man kommer ud på den anden side af behandlingen.

Tak til Anders og Amisbrugsbehandling!

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Amisbrugsbehandling er fantastisk

Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give Amisbrugsbehandling den allerbedste anbefaling.

Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation.


Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet.


Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude.


Amisbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater.

Amisbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.

Misbrugsbehandling i Hørsholm, Nordsjælland

 • 6-7 ugers intensiv misbrugsbehandling
 • Undervisning af misbrug og afhængighed
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppeterapi
 • Personlige individuelle samtaler
 • Familie samtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp, råd og vejledning til pårørende
 • Weekend kursus/behandling for familie og pårørende
 • 12 måneders efterbehandling

Hør Sørens historie

Hør Nicklas’ historie

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Den uforpligtende samtale

Vi tilbyder altid en helt anonym og uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan se på misbrugets omfang og give vores anbefaling til hvilken behandling der kunne være den bedste.

Vi hjælper også med udredning og behandlingsplaner, hvis man er dækket af en sundhedsforsikring. Man bestemmer helt selv om man vil komme alene til denne samtale, eller om man vil have pårørende med. 

Alle er velkommen til vores forsamtale.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Kontakt os anonymt i dag