Misbrugsbehandling København

Misbrugsbehandling uden ventetid i København

Hos A Misbrugsbehandling København tilbyder vi professionel misbrugsbehandling til misbrugere, som vil væk fra alle de negative konsekvenser, et misbrug har med sig.

Alle vores medarbejdere er tidligere stofmisbrugere, som gennem ambulant behandling og professionel hjælp er kommet ud på den anden side.

Med mere end 20 års erfaring giver vi dig og din familie de bedste muligheder for at slippe fri fra dit misbrug i trygge rammer.

Professionel og anonym misbrugsbehandling

Vi tilbyder ambulant og anonym misbrugsbehandling uden for normal arbejdstid i vores misbrugscenter på Amager, kun 5 minutter fra København.

Hos A Misbrugsbehandling er hele behandlingsforløbet evidensbaseret og gennemtestet. Vi gør bl.a. brug af professionel behandling som kognitiv adfærdsterapi.

Vi er et team af professionelle terapeuter med ekspertviden og uddannelse inden for misbrug, misbrugsbehandling og anonym rådgivning.

I vores ambulante misbrugsbehandling hjælper vi både misbrugere og deres familier gennem samtaler, foredrag, kurser og behandling.

Misbrugsbehandlingen foregår efter normal arbejdstid, og du kan derfor fortsat passe dit arbejde og være sammen med din familie, venner og andre nære relationer.

A Misbrugsbehandling har mere end 20 års erfaring med behandling af alle former for misbrug, herunder alkoholmisbrug, kokainmisbrug, hashmisbrug, og andre misbrug.

Vi giver dig og dine pårørende de bedste muligheder og forudsætninger for et godt liv uden negative konsekvenser fra et misbrug eller en afhængighed.

Misbrugsbehandling

Hvorfor har man et behandlingskrævende misbrug?

I dagens Danmark er alkohol, hash, kokain og andre stoffer og rusmidler desværre nemt tilgængelige, især i og omkring Hovedstadsområdet. Specielt stoffer og rusmidler kan være ekstremt farlige.

Når først misbruget har taget fat, kan det være svært at blive stoffri på egen hånd. 4 ud af 5 danskere drikker mindre eller større mængder af alkohol i løbet af et år, og danskere har generelt et for højt alkoholforbrug.

Et stort forbrug af alkohol kan have en række personlige, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser for den, der har et alkoholmisbrug, men også for de pårørende.

 

Alkohol og stoffer kan have store konsekvenser:

 • I 2018 døde 252 borgere som følge af stoffer
 • Man estimerer, at ca. 585.000 borgere har et skadeligt misbrug af alkohol
 • 3.000 dødsfald om året relateres til alkohol
 • Alkohol er et kræftfremkaldende stof
 • Alkohol bidrager til udviklingen af over 60 forskellige sygdomme
 • Man vurderer, at 122.000 børn og unge vokser op i familier med alkoholproblemer

Ambulant misbrugsbehandling i København

Hos A Misbrugsbehandling København tilbyder vi en ambulant misbrugsbehandling. Den ambulante misbrugsbehandling kan for rigtige mange klienter være lige så god som døgnbehandling.

For rigtig mange er det en stor fordel, at misbrugsbehandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen, så de skal komme deres misbrug til livs.

Du får mere end 20 års praktisk erfaring med misbrugsbehandling og alkoholbehandling, både fra ambulant behandling og døgnbehandling.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Hvad kan du forvente af behandlingen hos A Misbrugsbehandling?

Hos A Misbrugsbehandling bliver du mødt i øjenhøjde med stor empati og forståelse for dit misbrug og de udfordringer, som du døjer med i din hverdag.

Du får en personlig behandling, som blandt andet sikrer, at du får stor indsigt i begrebet misbrug og i sygdommen afhængighed.

Behandlingen styrker fundamentet og giver mere selvindsigt, personlig udvikling og positiv forandring til vejen tilbage til et normalt liv.

Vi ønsker at tilbyde dig den bedste misbrugsbehandling og  alkoholbehandling i hele København. Derfor har vi også valgt vores beliggenhed med omhu og fundet de mest optimale lokaler til formålet.

Vores behandlingscenter ligger centralt i København. Så uanset om du kommer fra Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Sjælland eller Nordsjælland, vil det være nemt og hurtigt at møde ind til behandling.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash
Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Et nyt liv uden alkohol

Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give Amisbrugsbehandling den allerbedste anbefaling. Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation. Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet. Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude. Amisbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater. Amisbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.
Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Varm anbefaling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram.

Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie.

Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden.

Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance – det virker.

Hør Sørens historie om behandling

Hør Niklas’ historie om behandling

Sådan foregår behandlingen af misbrug i København

Første skridt i behandlingen hos A Misbrugsbehandling er altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen taler om behovet for behandling.

Uanset om misbruget har stået på i en kortere eller længere periode, så kan vi altid hjælpe dig i vores behandlingscenter for kokain misbrugere, hash misbrugere eller andre misbrugere.

 

Vores primære misbrugsbehandling består af:

 • 6-7 ugers ambulant behandling
 • Undervisning
 • Foredrag
 • Gruppeterapi
 • Personlig terapi og opgaver
 • Familiesamtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Den primære behandling for misbrug

Der er undervisning i sygdommen afhængighed, misbrug, alkohol, adfærd, vaner, forandring, forandringscirklen og meget mere.

Vi har forskellige emner hver dag, og målet er at ens viden, selvindsigt og værktøjskasse skal blive så stor som mulig.

Hver dag afholder vi et foredrag, som er relateret til alkoholisme, forandring, støtte, vaner, misbrug, hashmisbrug, stofmisbrug, selvhjælp og meget mere.

Vi inkluderer alle i gruppen og taler om, hvordan det passer ind i deres liv og adfærd.

Som en del af behandlingen, har vi gruppeterapi – typisk i starten af hver session og som ofte, når vi runder dagen af.

Det er helt unikt at være i gruppeterapi og efter vores bedste overbevisning dét, der giver den absolut bedste behandlingsprognose.

Gennem hele behandlingen vil der være personlig terapi og opgaver. Opgaverne har blandt andet til formål at styrke ens erkendelse, forståelse, vedligeholdelse, vaner, forandring og struktur.

Sammen med de personlige samtaler vil opgaverne hjælpe én til en positiv forandring og et godt liv uden misbrug.

I vores misbrugsbehandling bliver alle klienter tilbudt en familie- og pårørende samtale med én af terapeuterne. Samtalen har til hensigt, at man som familie får talt hele forløbet igennem.

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi NADA-behandling i vores behandlingscenter til alle klienter gennem hele forløbet.

Det er muligt at få meditation, mindfulness og NADA-behandling 1 time før hver undervisning og på andre tidspunkter efter behandlingen.

NADA-behandling har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner.

Gennem hele behandlingsforløbet i vores behandlingscenter, vil det være muligt at få hjælp, rådgivning og støtte, som pårørende.

Et misbrug eller en afhængighed af stoffer er ikke et personligt problem, da det påvirker hele familien!

Når en misbruger kommer i behandling, begynder der at ske store forandringer – også for de pårørende. Forandringerne sker ofte meget hurtigt, og det er derfor vigtigt, at der er hjælp at hente til hele familien.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Få hjælp allerede i dag!

Vi giver gratis og uforpligtende rådgivning over telefonen, uanset om du er pårørende eller misbruger.

Du kan altid ringe til os på telefon 93 40 45 67, hvor en professionel misbrugsbehandler vil give dig hjælp, rådgivning og vejledning, samt hjælpe med et eventuelt behandlingstilbud.

Kontakt os anonymt i dag