Misbrugsbehandling Østerbro

Professionel behandling nær Østerbro i København

Vi tilbyder anonym, professionel og personlig behandling i vores nyindrettede og lyse lokaler på Amagerbrogade. Lokalerne er ca. 10 minutters kørsel fra Østerbro. Her har vi de mest optimale fysiske rammer til behandling og undervisning omkring misbrug.

Det er aldrig for sent at gøre noget. Det værste du kan gøre, er IKKE at gøre noget!

Vi tilbyder ambulant alkoholbehandling og misbrugsbehandling.  Vi har samlet mere end 20 års erfaring og er alle tidligere misbrugere. 

Hjælp og rådgivning nær Østerbro

Hos A Misbrugsbehandling København kan du altid få gratis rådgivning og gode råd over telefonen.

Der vil altid være en misbrugsbehandler klar, til at hjælpe dig, uanset om du selv er misbruger, eller pårørende til en misbruger. Det er helt anonymt.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Uforpligtende forsamtale

Vi tilbyder altid en helt uforpligtende forsamtale, som kan foregå enten hjemme hos dig eller i vores behandlingslokaler for kokain, hash og andre misbrug.

Her kan vi sammen tale om behovet for behandling og give et eventuelt behandlingstilbud.

Behandling 5-10 minutter fra Østerbro

Vi er placeret centralt i København, på Amagerbrogade tæt ved bus og metro. Det er nemt og hurtigt at komme til og fra vores behandling, hvis man bor eller arbejder på Østerbro.

Der er også mulighed for gratis parkering tæt på lokalerne.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Vi tilbyder ambulant misbrugsbehandling

Vores misbrugsbehandling og alkoholbehandling er ambulant, hvilket gør at du har mulighed for at passe dit arbejde og være hjemme ved familien, samtidig med at du er i behandling.

Det er en stor fordel for mange, at behandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen. Derfor kan det være lige så effektfuldt, og i nogle tilfælde bedre, at vælge ambulant behandling i stedet for døgnbehandling.

 

Vi tilbyder behandling af: 

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Intensiv behandling

Erfaring viser, at jo mere intensiv den ambulante behandling er i starten, jo bedre er behandlingsprognosen.  Samtidig er det vigtigt med en lang opfølgningsperiode efter endt behandling.

Netop derfor tilbyder vi misbrugsbehandling 3 dage om ugen med undervisning, gruppeterapi og personlig terapi. Sideløbende vil der være familiesamtale efterfulgt af 12 måneders efterbehandling.

Mere end 20 års erfaring

Hos A Misbrugsbehandling København får du mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling. Vi er alle selv tidligere misbrugere, som har været i behandling.

Et misbrug af stoffer og alkohol kan hurtigt blive til en afhængighed.

De færreste formår at hjælpe sig selv ud af misbruget og afhængigheden. Derfor er der i langt de fleste tilfælde behov for professionel hjælp og rådgivning.

Akut behandling af misbrug

Vi tilbyder akut misbrugsbehandling, hvor du som misbruger af kokain, hash eller andre misbrug kan starte med det samme.

Du bliver mødt i øjenhøjde, med stor empati, og vi ønsker at give dig den absolut bedste behandling.

Vi hjælper dig og dine nærmeste hele vejen. Med et behandlingsforløb på over et år giver vi dig de absolut bedste muligheder for at slippe fri af dit misbrug.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Stoffer og alkohol kan have store konsekvenser

Alkohol og stoffer har store konsekvenser for vores samfund. Opgørelser viser, at omkring 3.000 dødsfald i Danmark hvert år kan relateres til alkohol, enten som primære eller medvirkende dødsårsag.

I 2018 døde 252 personer som følge af narkotika. Dertil har misbrug af alkohol og stoffer store konsekvenser for børn, familier, arbejdspladser og andre pårørende.

Børn, der er vokset op i en familie med alkoholmisbrug, har meget større risiko for selv at udvikle et misbrug eller en psykisk sygdom senere i livet.

 

Dertil bidrager alkohol desværre også til rigtig mange sygdomme:

  • Kræftsygdomme
  • Mavetarmsygdomme
  • Hjertekar -sygdomme
  • Leversygdomme
  • Forhøjet blodtryk
  • Nedsat immunforsvar
  • Depression
  • Angst
  • .. og mange flere

Kontakt os anonymt i dag