Gratis behandling ved tilbagefald*

Vi tilbyder gratis tilbagefaldsbehandling (16.500,- kr.)

i tilfælde af tilbagefald efter endt primærbehandling. Dette gælder kun for klienter i vores ambulante behandling på Sjælland.

I tilfælde af tilbagefald efter endt primærbehandling, tilbyder vi, uden vederlag, gratis tilbagefaldsbehandling i op til ét år efter afsluttet primærbehandling.


Tilbuddet kræver blot at Du har gennemført din primære behandling hos os, med fremmøde, motiveret deltagelse under behandling, deltagelse i efterbehandling, samt nærer et ønske en varig forandring.

 

Vi har over 20 års erfaring indenfor misbrugsbehandling og hjælp til pårørende og med forankring i evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi, minnesotabehandling (minnesotakur), gruppeterapi, samtaler, personlige opgaver samt foredrag, er du og dine pårørende i trygge hænder hos A Misbrugsbehandling hele vejen, henimod et liv uden alkohol og misbrug.

 

Skulle det ske, at Du under efterbehandling hos os oplever et tilbagefald, tilbyder vi gratis at hjælpe dig med tilbagefaldsbehandling.


Vi tilbyder også tilbagefaldsbehandling selvom du ikke har været i behandling hos os før, eller ikke har gennemført din primære behandling.

 

se vores prisliste her