Gratis behandling ved tilbagefald*

Vi tilbyder gratis tilbagefaldsbehandling (16.500,- kr.)

I tilfælde af tilbagefald efter endt primærbehandling. Dette gælder kun for klienter i vores ambulante behandling på Sjælland.

I tilfælde af tilbagefald efter endt primærbehandling tilbyder vi, uden vederlag, gratis tilbagefaldsbehandling i op til ét år efter afsluttet primærbehandling.

Skulle det ske, at du under efterbehandling hos os oplever et tilbagefald, tilbyder vi gratis at hjælpe dig med behandling.

Vigtigt - Det med småt

Tilbuddet kræver blot, at du har gennemført din primære behandling hos os med fremmøde, motiveret deltagelse under behandling, deltagelse i efterbehandling, og nærer et ønske om varig forandring.

Vi har over 20 års erfaring inden for misbrugsbehandling og hjælp til pårørende.

Vores behandling er forankret i evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi, Minnesotabehandling, gruppeterapi, samtaler, personlige opgaver samt foredrag.

Hos os er du og dine pårørende i trygge hænder hele vejen, henimod et liv uden alkohol og misbrug.

Vi tilbyder også tilbagefaldsbehandling, selvom du ikke har været i behandling hos os før, eller ikke har gennemført din primære behandling.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

A misbrugsbehandling er guld værd

A misbrugsbehandling er guld værd – jeg kan kun anbefale det. Det virker!

Jeg har netop afsluttet min primær behandling hos Anders, og jeg har fået så mange værktøjer til at holde mig clean/ædru i fremtiden.

Kombinationen af gruppeterapi, personlige opgaver og foredrag gør, at man bliver i stand til at håndtere, ikke bare misbruget, men i lige så høj grad alle de følgevirkninger, der er opstår på baggrund heraf.

Man arbejder kognitivt med hjernen og ens egen adfærd og derved ændre hele måden, man opfatter verden, sig selv og sit misbrug på.

Endvidere er der en familiesamtale, som bare giver en større samhørighed og forståelse fra ens pårørende for den situation, man befinder sig i.

Det er et hårdt og helt vildt spændende forløb, fordi der er så mange ting, man skal forholde sig til ved sig selv. Der dukker en masse følelser og erkendelser op, som man (i mit tilfælde) ikke har følt i flere år, da stoffet har bedøvet ens følelses- og sanseregistre.

Det er som at blive genfødt, når man kommet igennem og har fulgt programmet.

Hvis du nu sidder og overvejer, om du skal tage et forløb hos A misbrug, så gør det! Lokalerne er rare, atmosfæren er god og behandlingen virker.

Det er, for mig, det bedste valg, man kan tage og den bedste gave, man kan give sig selv.

Jeg håber, du rækker ud og får den hjælp, du har brug, hvis du har et problem med stoffer/alkohol.

Kæmpe kærlighed herfra!

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Varm anbefaling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram.

Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie.

Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden.

Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance – det virker.

Kontakt os anonymt i dag