Alkoholbehandling Hellerup

Ambulant alkoholbehandling nær Hellerup

Hos A Misbrugsbehandling i København eller Nordsjælland får du mere end 20 års erfaring indenfor behandling og hjælp til pårørende. 

Vi tilbyder en effektiv, ambulant behandling som hjælper dig eller en du har nær, til et liv som ædru uden alkohol og alle de negative konsekvenser. 

Vi er alle selv tidligere alkoholmisbrugere med mange års ædruelighed og med et højt fagligt niveau indenfor alkoholbehandling. Vi møder dig og din familie med stor empati.

Effektiv alkoholbehandling i dit nærområde

Hos A Misbrugsbehandling er vi eksperter indenfor misbrugs- og alkoholbehandling og vi er altid klar til at hjælpe dig med et alkoholmisbrug, eller dig som pårørende til en med et alkoholmisbrug.

Vi kan hjælpe med et effektivt og evidensbaseret behandlingsforløb, som hjælper dig eller en du har nær ud af misbrug og til et liv som ædru.

Vi gør brug af de mest anerkendte behandlingsmetoder, som kognitiv adfærdsterapi, forandringsopgaver, terapeutiske samtaler og meget mere. 

Vi ved hvordan man kommer ud af et misbrug og har mere end 20 års erfaring med alkoholbehandling og hjælp til pårørende. 

Misbrugsbehandling

Professionel misbrugs- og alkoholrådgivning

Et misbrug er aldrig et privat problem, det påvirker hele familien og andre pårørende. 

Som pårørende kan det være mere end hårdt at være i og mange pårørende er i høj risiko for at blive medafhængige eller selv få et misbrug.

Et misbrug forsvinder aldrig af sig selv, det er et behandlingskrævende problem som bør løses gennem professionel alkoholbehandling og rådgivning.

 

Hos os kan du altid ringe helt gratis og få hjælp og rådgivning til blandt andet:

 

 

Det vil altid være en professionel alkoholbehandler, du taler med i telefonen. Vi giver også gode råd til pårørende om, hvordan man motiverer en alkoholiker til behandling.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Uden hjælp - Intet stop

Vi kan ikke stoppe et misbrug uden hjælp!

Til dig som sidder og læser dette, du er kommet det rette sted.

Vi misbrugere tror, at vi selv kan holde op, når vi har lyst, jeg troede ihvertfald. Der er nu gået 27 år, og den dag kom bare aldrig.

Det jeg oplevede i denne misbrugsbehandling, var en ny måde at arbejde med mig selv, for at komme ud af det misbrug (hash og kokain) som havde ødelagt så stor en del af mit liv.

-Kognitiv terapi!
Det har forandret mit liv og sat en stopper for et misbrug jeg aldrig havde troet jeg skulle slippe af med.

Til dig Anders….
Tak for at have hjulpet mig til at “vågne op”.
Du har givet mig min lille elskede søn hans far tilbage!
Du har en speciel plads i mit hjerte.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Det virker

Et nyt liv uden alkohol gennem personlig udvikling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger.

Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram. Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt.

Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie.

Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden.

Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance – det virker.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Akut alkoholbehandling

Hos A Misbrugsbehandling København eller Hørsholm, kan du altid komme i behandling med det samme.

Vi ved hvor vigtigt det er at hjælpen bliver sat ind hurtigst muligt og kan derfor altid tilbyde en plads indenfor 2 hverdage. Det har en stor betydning for ens behandlingsprognose at starte med det samme.

Ambulant behandling

Vores behandling af alkoholmisbrug er en intensiv ambulant behandling som kan foregå udenfor normal arbejdstid og man kan derfor godt passe sit arbejde mens man er i behandling hos os. 

Undersøgelser viser at det har en stor positiv effekt at ens behandling griber så lidt som muligt, ind i ens hverdag og familieliv. 

Dog er det vigtigt at ens primære behandling er en intensiv behandling med fremmøde flere gange om ugen og gerne efterfulgt af en lang efterbehandling.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Alkoholbehandling nær Hellerup

6-7 ugers ambulant alkoholbehandling:

 • Undervisning
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppeterapi
 • Personlige samtaler
 • Familiesamtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
 • Weekendkursus for pårørende

 

12 måneders efterbehandling:

 • 2 gange om måneden de første 3 måneder.
 • 1 gang om måneden de resterende 9 måneder
 

Alkoholbehandling med mere end 20 års erfaring

Du får et team af professionelle og meget erfarne alkoholbehandlere, inden for alkoholbehandling. Vi har alle arbejdet med døgnbehandling, ambulant behandling og som misbrugskonsulenter i mange år.

Herigennem har vi sammensat det mest optimale behandlingsforløb til dig og dine pårørende. 

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Central beliggenhed i Hørsholm, Nordsjælland og på Amager i København

Vores behandlingssted for alkoholikere er placeret tæt ved bus og metro, Amager, København og centralt i Hørsholm, Nordsjælland. 

Vi ønsker at tilbyde den bedst mulige undervisning og behandling i landet og møder altid dig og din familie i øjenhøjde og med stor empati.

Kontakt os anonymt i dag