Alkoholbehandling Hillerød

Privat alkoholbehandling nær Hillerød

Hos A Misbrugsbehandling kan vi tilbyde en effektiv og professionel behandling af alkoholmisbrug tæt på Hillerød, enten centralt i København på Amagerbrogade, eller i Hørsholm, Nordsjælland.

Gennem vores behandlingsforløb tilbyder vi hjælp til hele familien, med familie samtaler og familie/pårørende behandling.

Vi har mere end 20 års erfaring med alkoholbehandling, hjælp til pårørende og rådgivning. Vi er alle selv tidligere misbrugere og ved præcis hvordan det er at have et misbrug på egen krop og hvordan man kommer ud af det igen.

Ambulant alkoholbehandling tæt på Hillerød

Hos A Misbrugsbehandling kan vi tilbyde en ambulant behandling af alkoholmisbrug, som giver dig eller en du har nær, de bedste muligheder for et liv som ædru, uden misbrug. 

Vores alkoholbehandling foregår som udgangspunkt, udenfor normal arbejdstid og man kan derfor bo hjemme og passe sit arbejde, mens man er i behandling hos os.

For langt de fleste personer med misbrug vil en intensiv, ambulant behandling være den bedste, da det ofte har en stor positiv effekt at ens behandling griber så lidt som muligt ind i ens hverdag.

Derfor har vi lavet et effektivt og gennemtestet forløb, som på kort tid hjælper dig eller en du nær ud af misbrug og væk fra alle de negative konsekvenser.

Vores alkoholbehandling er 100% anonym, privat og der er ingen former for registrering i offentlige systemer.

Misbrugsbehandling

Professionel misbrugs- og alkoholbehandling

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi et evidensbaseret og gennemprøvet behandlings program for alkoholmisbrug og pårørende. Vores behandling tilbyder hjælp til hele familien.

Gennem vores behandlingsforløb gør vi brug af de mest anerkendte behandlingsmetoder, som findes.

Vi gør bl.a. brug af kognitiv adfærdsterapi, som har vist sig at være blandt de bedste metoder mod misbrug og til at arbejde med vaner og forandring på.

Vi gør også brug af gruppeterapi, forandringsopgaver, foredrag og undervisning. Vi laver et specieldesignet forløb, som passer til dig og din familie.

Hos os kan du altid få hjælp og rådgivning til blandt andet:

 
Det vil altid være en professionel misbrugskonsulent, du taler med i telefonen.
Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Praktisk og ligefrem tilgang

Jeg har været i behandling de seneste 4 uger hos A-Misbrugsbehandling på Amagerbrogade i Kbh. og er meget lykkelig over min nuværende situation som ædru alkoholiker.

Med Anders Nebelong som leder får man en praktisk og ligefrem tilgang til problemet alkohol, som har været mit problem i mange år.

I situationer, hvor jeg tidligere typisk ville have drukket, kan jeg nu løse en øjeblikkelig trang til at drikke, ved at bruge de værktøjer, som Anders har lært mig og det gør livet så meget lettere og har givet mig en helt anden livskvalitet.

Tilgangen til et misbrugsproblem kan løses hos A-Misbrugsbehandling fordi tilgangen er praktisk og ikke teoretisk og kan bruges fra dag 1. Finn 63 år

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Det virker

Et nyt liv uden alkohol gennem personlig udvikling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger.

Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram. Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt.

Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie.

Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden.

Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance – det virker.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Akut alkoholbehandling i København og Nordsjælland

Hos A Misbrugsbehandling København eller Hørsholm, kan man altid starte med det samme indenfor 2 hverdage. 

Når man har truffet den svære beslutning er det bedst at starte sin behandling med det samme. 

Alkoholbehandling koginitiv adfærdsterapi

Vores behandling af alkoholmisbrug gør brug af mange anerkendte metoder og her i blandt kognitiv adfærdsterapi. 

Med kognitiv adfærdsterapi får man mulighed for at arbejde med sine tanker, følelser, adfærd og krop, og derigennem lave om på dårlige vaner, uhensigtsmæssigt adfærd og arbejde med forandring.

Med kognitiv adfærdsterapi kan man opleve en følelse af frihed, samt få et liv med mange flere muligheder.

Muligheder, som gør det muligt at lægge de dårlige vaner og det uhensigtsmæssige adfærd fra sig, på blot få måneders intenst arbejde.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Alkoholbehandling nær Hillerød

6-7 ugers ambulant alkoholbehandling:

 • Undervisning
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppeterapi
 • Personlige samtaler
 • Familiesamtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
 • Weekendkursus for pårørende

 

12 måneders efterbehandling:

 • 2 gange om måneden de første 3 måneder
 • 1 gang om måneden de resterende 9 måneder
 

Alkoholbehandling med mere end 20 års erfaring

Du får et team af professionelle og meget erfarne alkoholbehandlere, inden for alkoholbehandling. Vi har alle arbejdet med døgnbehandling, ambulant behandling og som misbrugskonsulenter i mange år.

Herigennem har vi sammensat det mest optimale behandlingsforløb til dig og dine pårørende. 

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Central beliggenhed i Hørsholm, Nordsjælland og på Amager i København

Vores behandlingssted for alkoholikere er placeret tæt ved bus og metro, Amager, København og centralt i Hørsholm, Nordsjælland. 

Vi ønsker at tilbyde den bedst mulige undervisning og behandling i landet og møder altid dig og din familie i øjenhøjde og med stor empati.

Kontakt os anonymt i dag