Alkoholbehandling i Hørsholm

Få akut hjælp og ambulant behandling til dit alkoholmisbrug

A Misbrugsbehandling ligger centralt placeret i Hørsholm, Nordsjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring med alkoholbehandling, samt hjælp til pårørende. Vi tilbyder en privat og ambulant behandling af alkoholmisbrug for hele familien.

Alle ansatte hos A Misbrugsbehandling har selv erfaring med misbrug på egen krop og vi møder derfor altid dig og din familie med stor forståelse og empati.

Få hjælp hvis alkohol fylder for meget

Et alkoholmisbrug rammer hele familien, samt andre pårørende og er aldrig et privat problem. Et misbrug af alkohol kan give mange negative konsekvenser for hele familien.

Især i familier med børn og unge som vokser op, kan der være mange negative konsekvenser.

Børn og unge fra misbrugsfamilier oplever ofte mange negative konsekvenser psykisk, både i opvæksten, men også senere i livet.

Børn og unge fra misbrugsfamilier, vil også være i større risiko for at få psykiske problemer og selv udvikle et misbrug eller medafhængighed.

Hos A Misbrugsbehandling kan vi hjælpe med anonym rådgivning over telefonen. Det vil altid være hjælp fra et team bestående af erfarne alkoholbehandlere.

 

Her hjælper vi gerne med spørgsmål angående:

 
 
Hos A Misbrugsbehandling gør vi brug af de mest evidensbaserede og anerkendte metoder indenfor misbrugs- og alkoholbehandling som f.eks. kognitiv adfærdsterapi.
Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Få en uforpligtende samtale

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi altid en helt uforpligtende samtale, hvis man er interesseret i at høre mere om vores alkoholbehandling.

Til denne samtale kan vi se på misbrugets omfang og sammen lave en behandlingsplan og udredning. Familie og andre pårørende er mere end velkommen til denne samtale. 

 

Der kan også være mange spørgsmål, som f.eks.:

 • Hvordan foregår alkoholbehandlingen?
 • Hvad er fordelen ved en privat alkoholbehandling?
 • Hvilken behandling er bedst ambulant eller døgnbehandling?
 • Hvornår kan man starte?
 • Hvorfor er det nødvendigt med behandling?
 • Hvordan får de pårørende hjælp?
 

Alt dette og meget mere kan vi naturligvis svare på til samtalen.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Akut alkoholbehandling i Hørsholm

Hos A Misbrugsbehandling i Hørsholm kan du altid starte din alkoholbehandling op indenfor få dage. Vi har ingen lange ventelister og tilbyder altid at starte med det samme.

Det vil altid være en fordel for ens behandlingsprognose at starte op så hurtigt som muligt, når før man har taget den svære, men vigtige beslutning.

Ambulant alkoholbehandling

Vores behandling af alkoholmisbrug er en ambulant behandling og man kan derfor fortsat bo hjemme hjemme og arbejde mens man er i behandling hos os.

Det har en stor positiv betydning for ens behandling, hvis den griber så lidt som muligt ind i ens hverdag.  

Alkoholbehandling på Hørsholm

 • 6-7 ugers ambulant alkoholbehandling
 • Undervisning
 • Foredrag
 • Personlig terapi
 • Personlige samtaler
 • Familiesamtale
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
 

Vores behandling er privat og foregår gennem egenbetaling. Du kan altid ringe til os for at høre nærmere om, hvilke muligheder der er.

Mere end 20 års erfaring

Vi kan tilbyde et special designet behandlings program, som kan hjælpe dig ud af et alkoholmisbrug og til et liv som ædru, uden alle de negative konsekvenser.

Du får et team med mere end 20 års erfaring indenfor alkoholbehandling. Gennem den lange erfaring har vi sammensat det mest optimale behandlingsforløb til dig og dine pårørende.

Vi er alle selv tidligere misbrugere og har derfor stor indsigt i, hvordan det føles på egen krop.

Central beliggenhed i Hørsholm

Vores misbrugscenter for alkohol ligger centralt i Hørsholm, Nordsjælland

Vi ønsker at være et af de bedste behandlingssteder for alkoholikereSjælland, samt tilbyde den bedst mulige undervisning og behandling.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Mere information

Kontakt os anonymt i dag