Alkoholbehandling i København

Få professionel alkoholbehandling og alkoholrådgivning i København

A Misbrugsbehandling tilbyder professionel alkoholrådgivning og alkoholbehandling i København. Vi er placeret på Amagerbrogade og tilbyder et ambulant behandlingstilbud udenfor normal arbejdstid. Du kan bo hjemme, mens du modtager behandlingen.

På vores misbrugscenter får du rådgivning og behandling af dygtige behandlere og uddannet personale, der selv har haft et alkoholproblem eller et misbrug tæt inde på livet. Vi har en stor forståelse for den enkeltes behov og situation. Derfor starter alkoholbehandlingen hos os altid med en fortrolig samtale. 

Hvorfor vælge alkoholbehandling i København?

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi ambulant og professionel behandling af alkoholmisbrug med gennemprøvede, testede og anerkendte behandlingsmetoder.

Det betyder, at du får den bedste alkoholrådgivning og alkoholbehandling i København og dermed også de bedste muligheder for at få et godt liv uden negative konsekvenser fra alkohol, misbrug, medicin mm.

Når først du har udviklet et alkoholproblem eller en afhængighed, er det næsten umuligt at komme ud af misbruget på egen hånd og uden professionel hjælp, alkoholbehandling og/eller rådgivning.

Vi har mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling, alkoholbehandling og professionel hjælp til nære pårørendeDerfor står vi også klar til at hjælpe dig ud af et misbrug – hele døgnet rundt.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Af hjertet tak

Da vores familie havde allermest brug for hjælp, fandt vi heldigvis frem til Anders.

Vi fik alt, hvad vi havde forventet og lidt til! Frem for alt blev vi allesammen – også voksne børn og ægtefælle – mødt med tillid og tryghed, og vi ved, vi altid kan vende tilbage, hvis en af os får brug for det.

Af hjertet TAK.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Varm anbefaling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram.

Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie.

Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden.

Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance – det virker.

Er du pårørende til en alkoholiker?

Et alkoholmisbrug påvirker hele familien og andre nære pårørende, og det kan være en svær opgave at konfrontere en alkoholiker med sit alkoholproblem.

Oftest ser og oplever de nærmeste pårørende behovet for alkoholbehandling lang tid før en alkoholiker.

Kontakt os hele døgnet rundt på 93 40 45 67 og få telefonisk alkoholrådgivning, hvis du har brug en anonym og fortrolig samtale til, hvordan du bedst motiverer en alkoholiker til at gå i alkoholbehandling.

Du er også meget velkommen til at bestille tid til en forsamtale i vores behandlingscenter, hvis du eller en pårørende har brug for alkoholbehandling i København.

Profesionelle alkoholbehandlere med stor erfaring

Når du får behandling eller rådgivning hos A Misbrugsbehandling, vil du altid blive mødt af en professionel alkoholbehandler, der selv har haft et alkoholmisbrug og deltaget i et behandlingsforløb.

Det skaber en tillid og nærhed i behandlingen, da det altid er lettere at tale med mennesker, der har stået i samme situation og haft et alkoholmisbrug.

Hos A Misbrugsbehandling er du i gode og trygge hænder, når du har taget første skridt og erkendt, at dit alkoholmisbrug kræver professionel hjælp, behandling og rådgivning.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Sådan foregår vores alkoholbehandling i København

Vores alkoholbehandling i København er en ambulant behandling af alkoholmisbrug, hvilket i langt de fleste tilfælde, er det bedste behandlingsforløb, du kan vælge til alkoholikere.

Behandlingen foregår med andre ord uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde sideløbende med, at du deltager i behandlingsforløbet i vores behandlingscenter.

 

Behandlingsforløbet indeholder:

 • 6-7 ugers ambulant alkoholbehandling
 • 12 måneders efterbehandling
 • Familiebehandling til den nærmeste familie
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA behandling

 

Vi har ingen ventelister, og du kan derfor starte din alkoholbehandling og dit behandlingsforløb inden for 2 hverdage.

A Misbrugsbehandling er et privat tilbud, og vi har derfor ingen offentlig oplysningspligt gennem Sundhedsforsikring eller andet. Du bliver med andre ord ikke registreret nogle steder.

Indholdet i alkoholbehandlingen

Hos A Misbrugsbehandling starter behandlingen med en uforpligtende samtale hos en af vores specialuddannede misbrugsterapeuter, hvor vi får en snak om dit misbrug.

Vi anbefaler altid, at du tager en pårørende med til samtalen, da det giver et bedre behandlingsresultat.

 

Den primære alkoholbehandling tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, og består af:

Vi underviser i forskellige emner omkring sygdommen alkoholisme, alkohol, alkoholvaner, forandringscirklen mm.

Undervisningen tager udgangspunkt i gruppens personlige erfaringer med misbrug af alkohol.

Der bliver holdt relevante foredrag, som har til hensigt at give den enkelte mere selvindsigt, og styrke ens ressourcer.

Der er gruppeterapi med andre klienter, hver dag vi mødes.

Som en del af alkoholbehandlingen får du skriftlige opgaver, kognitiv terapi og coaching.

Kognitiv terapi og coaching hjælper dig til:

 • Personlig udvikling
 • Positiv forandring
 • Styrke din motivation
 • Større selvindsigt

 

Vi arbejder rigtig meget med kognitiv adfærdsterapi og forandringscirklen i behandlingen.

Gennem hele forløbet har man også personlige samtaler med en terapeut.

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi NADA behandling og akupunktur til alle vores klienter.

NADA er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner gennem belønningssystemet.

Behandlingen står som en af de mest effektive behandlingsmetoder til alle former for misbrug, stress, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.

Alle klienter bliver tilbudt en familie og pårørende samtale med én af vores professionelle alkoholbehandlere.

Familiesamtalen har til hensigt:

 • At man slår en streg i sandet
 • At man får talt om det der fylder
 • At man får lagt en plan for fremtiden

 

Vi har mange positive erfaringer med familiesamtalen, som er enormt givende for alle parter.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Familie og pårørende behandling i København

Alle vores klienter, der modtager alkoholbehandling i vores misbrugscenter, bliver tilbudt en familie og pårørende samtale.

Samtalen har til hensigt, at misbrugeren får talt om sit alkoholproblem med sine pårørende, og at familien sammen slår en streg i sandet.

I vores familiebehandling er målet, at skabe nogle gode råd til familie og pårørende til at gribe problemet an og komme godt videre.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Behandlingscenter med central placering

Hos A Misbrugsbehandling ønsker vi at kunne tilbyde den bedste alkoholbehandling i København, og har derfor høje krav til alkoholbehandlingen.

Vores nyindrettede behandlingscenter ligger centralt placeret i København på Amager – tæt Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og Vesterbro. Der er gratis parkeringsmuligheder.

A Misbrugsbehandling er et privat tilbud til alkoholikere, og vi har ingen oplysningspligt til det offentlige eller gennem Sundhedsforsikring.

Du bliver derfor ikke registreret nogle steder, når du modtager alkoholbehandling hos os.

Mere information

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Få gratis hjælp og telefonisk alkoholrådgivning

Vi tilbyder gratis hjælp og en uforpligtende og fortrolig samtale, hvis du har spørgsmål til vores ambulante alkoholbehandling, alkohol, alkoholafvænning, misbrug, medicin mm.

Der findes mange forskellige alkoholvaner, og vi bliver ofte spurgt om, hvornår drikker man for meget alkohol, hvornår er der brug for alkoholbehandling, og hvordan motiverer du en pårørende i dit liv til behandling?

Du kan ringe eller skrive til os helt anonymt hele døgnet rundt, og få anonym rådgivning af en af vores dygtige behandlere.