Alkoholbehandling i Nordsjælland

Professionel alkoholbehandling i Nordsjælland

Hos A Misbrugsbehandling får du mere end 20 års erfaring inden for døgnbehandling, ambulant behandling, dagbehandling og pårørende behandling.

Hos os er du i trygge hænder, og vi møder dig og din familie i øjenhøjde og med stor empati.

Vi tilbyder ambulant misbrugs- og alkoholbehandling uden for normal arbejdstid.

Hvorfor skal du vælge vores alkoholbehandling?

Vi er eksperter med mere end 20 års erfaring inden for alkoholmisbrug, samt hjælp og rådgivning til pårørende. Vi tilbyder en professionel behandling af alkoholmisbrug og afhængighed.

Vores intensive alkoholbehandling varer kun 7 uger, og du vil herefter være klar og klædt godt på til dit nye liv som ædru. Vi hjælper hele familien med behandling og terapi.

Hos os får du støtte, hjælp og vejledning i hele 12 måneder, efter du er færdigbehandlet. Opfølgning og en lang efterbehandling er noget af det vigtigste for behandlingsprognosen.

Vores alkoholbehandling er ambulant, hvilket gør at du fortsat kan passe dit arbejde, bo hjemme og være hos din familie. Vi er alle selv tidligere misbrugere, og vi brænder for det, vi laver.

Vi har nogle fantastiske rammer for behandling og terapi. Vores misbrugscenter ligger centralt i København, og det hele er privat og 100 % anonymt.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Et nyt liv uden alkohol

Jeg har efter et mangeårigt alkoholmisbrug, været i gennem et behandlingsforløb hos A-misbrugsbehandling, som har gjort at jeg siden behandlingen, har været ædru alkoholiker.

A-misbrugsbehandling er drevet af personer der selv er ædru alkoholikere, og som har et inderligt ønske om at hjælpe andre med samme problemer.

Dette sammen med den intensive behandlingsform, har gjort at jeg i dag kan leve “det fede liv” uden alkohol.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Favnende attitude

Amisbrugsbehandling, er i allerhøjeste grad et seriøst behandlingssted med den til dato oprigtige tilstedeværende behandler, der ganske enkelt har den fornødne tid til dig i pårørende behandlingen, hvor det hele føles forløsende ‘let’ at snakke om – en ganske særlig evne har Anders, en evne der gør dig rolig i al din sorg over det, der er ulykkeligt i dit liv, nemlig din partners misbrug.

Her hos Anders føles det naturligt og forløsende at snakke om hverdagens problemer og udfordringer.

Jeg vil aldrig glemme hans favnende og tilstedeværende attitude. HER er godt at være!

Uforpligtende og anonym samtale

Vi tilbyder altid, at du kan komme ind til en forsamtale, hvor vi sammen kan tage en snak om, hvilken alkoholbehandling, vi kan tilbyde dig.

Vi taler om, hvad du og din familie kan forvente, hvilket behandlingsbehov er der, og hvilken behandling der vil være bedst. 

Denne samtale er altid gratis og 100 % anonym. Til samtalen laver vi også en udredning og diagnosticering- og hele familien er velkommen til denne samtale, hvis det ønskes.

 

Ofte får vi mange spørgsmål som:

 • Hvornår har man egentlig et alkoholmisbrug?
 • Hvor meget alkohol skal der til, før man er alkoholiker?
 • Jeg drikker kun, når jeg har fri, hvorfor er det et problem?
 • Hvorfor er der brug for professionel behandling?
 • .. og mange flere spørgsmål

 

Alt dette og mere kan vi naturligvis svare på under samtalen.

Det er dog vigtigt at forstå, at det faktisk ikke handler så meget om, hvor meget man drikker. Det handler om de konsekvenser, ens drikkeri har for en selv og ens omgivelser.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Ambulante behandling af alkoholmisbrug nær Nordsjælland

Hos A Misbrugsbehandling er det muligt fortsat at være sammen med sin familie og passe sit arbejde, mens man er i behandling.

Vores alkoholbehandling er en ambulant intensiv dagbehandling med misbrugsbehandling, undervisning og foredrag 3 hverdage om ugen. Dette varer kun 6-7 uger.

Behandlingen foregår primært i de sene eftermiddagstimer. For langt de fleste er en ambulant behandling af alkoholmisbrug lige så effektiv eller endda bedre end døgnbehandling.

Det vigtige er, at det er en intensiv behandling med et langt opfølgningsforløb. Det har stor betydning for behandlingsprognosen, at ens behandling griber så lidt som muligt ind i ens hverdag.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Mere end 20 års erfaring

Hos os får du behandlere med mere end 20 års erfaring med stof- og alkoholbehandling. Vi har arbejdet som misbrugskonsulenter med ambulant behandling og med døgnbehandling.

Vi har en stor erfaring inden for misbrugsbehandling, og sammen har vi lavet det mest optimale behandlingsprogram til dig og din familie.

Vi er alle selv tidligere misbrugere, som selv har været i behandling. Det gør, at vi med stor empati kan se dig i øjnene og hjælpe dig og dine nærmeste hele vejen.

Vi ved præcis, hvordan det føles på egen krop, både fysisk og psykisk. Vi ved også, at det er muligt at komme fri af sit misbrug.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Central beliggenhed i København og Hørsholm

Vores behandlingssted for alkohol ligger centralt i København og i Hørsholm.

Personer, som bor i Allerød, Birkerød, Farum, Fredensborg, Kokkedal, Lyngby, Hillerød, Helsingør, Humlebæk, Hørsholm, Nivå, Rungsted, Slangerup, Ølstykke kan hurtigt komme ind til vores ind til vores lokaler.

For personer, der arbejder i København, er det endnu nemmere.

Vores lyse og nyindrettede lokaler er gjort så optimale som muligt, for at få de absolut bedst mulige fysiske omgivelser. Vi ønsker at tilbyde den absolut bedste behandling i de mest optimale omgivelser.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Akut plads

Vi har altid plads til akut behandling, hvis det er nødvendigt. I langt de fleste tilfælde kan man starte behandling med det samme – uden lange ventelister.

Når først beslutningen er taget, er det rigtig vigtigt at komme i behandling hurtigst muligt. Samtidig har det også en stor betydning for ens behandlingsprognose.

Alkoholbehandling

6-7 ugers ambulant alkoholbehandling:

 • Undervisning
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppeterapi
 • Personlige samtaler
 • Familiesamtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
 • Weekendkursus for pårørende
 • 12 måneders efterbehandling (2 gange om måneden de første 3 måneder, 1 gang om måneden de resterende 9 måneder)

 

Du kan altid ringe til os for at høre nærmere om, hvilke muligheder der er.

Kontakt os anonymt i dag