Alkoholbehandling på Sjælland

Professionel alkoholbehandling på Sjælland

Hos A Misbrugsbehandling på Sjælland tilbyder vi ambulant alkoholbehandling og professionel hjælp til et alkoholmisbrug.

Med mere end 20 års erfaring inden for alkoholbehandling har vi sammensat det mest optimale behandlingsprogram til dig og familien.

Vores alkoholbehandling på Sjælland udføres af specialuddannede misbrugsbehandlere, som alle selv er tidligere misbrugere og har personlige erfaringer med alkoholisme.

Ambulant behandling af alkoholmisbrug på Sjælland

Hos A Misbrugsbehandling kan vi tilbyde en ambulant alkoholbehandling med høj faglighed, som hjælper de fleste ud af deres alkoholmisbrug.

Vores alkoholbehandling er et gennemprøvet behandlingstilbud, som indeholder de bedste og mest effektive elementer fra både Minnesotakuren og kognitiv terapi.

Vores behandlere arbejder intensivt med begge former for behandling mod alkoholmisbrug og afhængighed.

Vi er et professionelt team med mere end 20 års erfaring inden for misbrugsbehandling og alkoholbehandling.

Den ambulante alkoholbehandling på Sjælland foregår uden for normal arbejdstid, så du fortsat kan passe dit arbejde og være sammen med dine pårørende.

Efter 6-7 uger er den primære alkoholbehandling færdig, men alle får alligevel mulighed for 12 måneders efterbehandling.

Gennem den ambulante alkoholbehandling er der også hjælp til pårørende til en alkoholiker gennem en familiesamtale, samt familie og pårørende behandling.

Ambulant alkoholbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere
ambulante regi.

Hvornår er der brug for ambulant alkoholbehandling?

Som pårørende til en alkoholiker kan der være rigtig mange frustrationer og spørgsmål, man gerne vil have svar på. Mange pårørende føler sig fuldstændig magtesløse og opgivende.

Du kan altid ringe til os og få professionel hjælp, alkoholrådgivning og en fortrolig samtale med en misbrugsbehandler – helt anonymt. Dette gælder også, hvis du selv er alkoholiker eller misbruger.

Hvad kan du forvente af alkoholbehandlingen?

Før vi starter behandlingsforløbet, har vi altid en forsamtale i vores misbrugscenter på Sjælland. Det er en samtale, vi tilbyder i forbindelse med al alkoholbehandling. Det er helt anonymt, gratis og uforpligtende.

Til samtalen ser vi gerne, at hele familien deltager. Sammen taler vi om, hvilke behov der er for alkoholbehandling, rådgivning, afvænning og professionel hjælp.

Vi laver sammen en diagnosticering og en udredning, der passer til den enkeltes behov, så vi er sikre på, at alkoholbehandlingen bliver effektfuld.

Der kan være rigtig mange ting at tage højde for i en alkoholbehandling, som f.eks.:

Hos A Misbrugsbehandling bruger vi denne forsamtale som forberedelse til at afstemme målet ved en evt. alkoholbehandling på Sjælland. Din trivsel og forandring er det absolut vigtigste for os gennem hele forløbet.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Indholdet i vores ambulante alkoholbehandling

Når du vælger at gå i alkoholbehandling hos A Misbrugsbehandling, kan du altid starte din behandling med det samme.

VI har vi altid plads til akut behandling i vores behandlingscenter på Sjælland, da det er vigtigt, at hjælpen er der med det samme, når beslutningen først er taget.

 

Vores primære alkoholbehandling består af:

 • 6-7 ugers primær alkoholbehandling
 • Undervisning
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppesamtaler
 • Personlige samtaler
 • Familiesamtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling
 • Hjælp og rådgivning til familien
 • 12 måneders efterbehandling

Sådan foregår alkoholbehandlingen på Sjælland

Vores alkoholbehandling er ambulant dagbehandling af alkoholmisbrug, som foregår uden for normal arbejdstid – 3 gange om ugen.

Behandlingen består af et 6-7 ugers forløb og derefter et langt opfølgningsforløb, som sikrer, at du bliver hjulpet godt videre. Det er vigtigt, at alkoholbehandlingen er et intensivt forløb.

 

Mange misbrugere vælger ambulant behandling i stedet for døgnbehandling, da der for de fleste mennesker er mange fordele:

 • Man kan blive boende sammen med sin familie
 • Man kan fortsat passe sine forpligtelser til sin arbejdsgiver
 • Man kan være sammen med sine pårørende og nære relationer

 

Faktisk kan effekten af ambulant behandling af alkoholmisbrug være bedre end døgnbehandling.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Alkoholbehandling med beliggende på Sjælland

Behandlingscentret A Misbrugsbehandling er centralt placeret i København tæt på metro og bus og i Hørsholm, Nordsjælland.

Uanset om du kommer fra København, Ringsted, Holbæk, Køge, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Hillerød eller et helt andet sted, er det nemt at komme frem og tilbage fra behandling.

Kontakt os anonymt i dag