Døgnbehandling - Få effektiv behandling af alkomisbrug

Misbrugsbehandling I Døgnbehandling

Professionel hjælp til afvænning, afrusning og behandling af misbrug

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi intensiv døgnbehandling, hvor vi gør brug af den meget anerkendte Minnesotakur. 

Vores døgnbehandling foregår i Jylland, tæt ved Vejle, i naturskønne omgivelser. Det giver de mest optimale rammer for afrusning, afvænning og behandling af misbrug.

Vi har læge, psykolog og terapeuter tilknyttet stedet. De hjælper dig gennem din behandling. Vi kan hjælpe dig, som kommer med ubehagelige abstinenser, til en smertefri og professionel abstinensbehandling og afrusning. 

Vores døgnbehandling er privat og helt anonym. Vi er et lille privat behandlingscenter med plads til 12 beboere, og alle har deres eget private værelse.

Effektiv og professionel døgnbehandling

Hos A Misbrugsbehandling får du en gennemtestet døgnbehandling og et behandlingsforløb, som er tilrettelagt de enkeltes individuelle behov for behandling.

Med terapi, foredrag, undervisning, personlige opgaver og Minnesotakuren, hjælper vi dig eller en, du har nær, til et liv som ædru og clean, uden alkohol, hash, medicin eller stoffer.

Gennem vores private behandlingstilbud er det også muligt at lave et personligt og specialdesignet behandlingsprogram, hvor man både er i døgnbehandling og efterfølgende i ambulant behandling.

En sådan kombinationsbehandling kan være det helt rigtige for nogle personer og typer af misbrug.

Et alkoholmisbrug eller stofmisbrug er et behandlingskrævende problem. Hvis man først har aktiveret en afhængighed eller et misbrug, er der behov for professionel hjælp og konkret handling.

Et alkoholmisbrug går aldrig over af sig selv

Vi er eksperter i behandling af misbrug. Alle vores professionelle alkohol- og misbrugsbehandlere er selv tidligere misbrugere med egne personlige erfaringer.

Derfor møder vi altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati.

Døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling består af:

Vi tilbyder altid en helt uforpligtende og gratis forsamtale, hvor vi sammen laver en udredning og taler om, hvilken behandling, der vil være den mest optimale.

Familie og pårørende er mere end velkomne til denne samtale, da det for mange kan være en stor støtte.

Denne samtale kan foregå på vores behandlingscenter på Sjælland eller i Jylland. Ring helt anonymt allerede i dag på 93 40 45 67 og hør nærmere.

Vores døgnbehandling varer i 5 til 6 uger og tager udgangspunkt i Minnesotamodellen og 12 trins programmet.

Der vil gennem ugens dage være behandling, gruppeterapi, undervisning, foredrag, personlige opgaver og terapeutiske samtaler.

Hele behandlingsforløbet sikrer, at du får en bred vifte af muligheder og værktøjer til at leve et liv uden alkohol og stoffer.

Du får gennem samtaler, terapi og personlige opgaver en stor selvindsigt og viden om dig selv og dit misbrug, som hjælper dig videre til et liv som ædru og clean.

Søndag vil der være mulighed for at få besøg af familie og venner.

Som en del af behandlingen vil familie og tætte pårørende få mulighed for at deltage på et familiekursus.

Der vil være mulighed for, at alle i vores misbrugsbehandling får en familiesamtale, som typisk ligger i slutningen af ens behandlingsforløb.

Det har en stor positiv effekt på ens behandlingsprognose, at der er hjælp og behandling til hele familien og pårørende.

Familie- og pårørende kursus afholdes både på Sjælland og i Jylland.

Efterbehandling er vigtig for at undgå tilbagefald og for at få en god start på sit nye liv som ædru og clean.

Vi ved, hvor stor en positiv effekt, en lang efterbehandling kan have på ens behandlingsprognose og på ens nye liv. Derfor tilbyder vi altid minimum 11 måneders efterbehandling.

Vores efterbehandling afholdes både på Sjælland og i Jylland.

Kombination af døgnbehandling og ambulant behandling

Der er naturligvis forskellige fordele og ulemper ved både døgnbehandling og intensiv ambulant behandling. Det er derfor også være forskelligt fra person til person, hvilken type af behandling, der fungerer bedst.

Derfor tilbyder vi altid en helt anonym, gratis og uforpligtende forsamtale, hvor vi sammen kigger på omfanget af misbruget, og hvilket behandlingstilbud der vil være bedst.

Rigtig mange kommer godt ud af et misbrug ved at vælge enten intensiv ambulant behandling eller døgnbehandling, mens andre kan have behov for en kombinationsbehandling.

Med en kombinationsbehandling er der mulighed for at starte sit behandlingsforløb op i vores døgnbehandling og derefter fortsætte i vores ambulante behandling.

Mange med et misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin eller stoffer har behov meget støtte og hjælp til f.eks. afrusning og afvænning i starten af deres behandling.

De vil med fordel kunne fortsætte i vores ambulante behandling senere i forløbet.

Andre med mere komplekse former for misbrug vil have behov for længere behandling, og her kan det også være en stor fordel at lave en kombinationsbehandling.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Alkohol- og misbrugsbehandlere med stor erfaring

Vores team er bestående af dygtige og erfarne misbrugskonsulenter.

Vi er alle professionelle og uddannede misbrugs- og alkoholbehandlere med mange års erfaring inden for misbrugs- og alkoholbehandling.

Vi har alle prøvet, hvordan det er at have et misbrug, og ved hvorfor det er så svært at komme fri. Derfor bliver alle mødt i øjenhøjde og med stor empati.

Hvorfor er ambulant eller døgnbehandling nødvendigt?

Stort set ingen formår at slippe fri fra et stof- eller alkoholmisbrug uden intensiv behandling i et misbrugscenter. Det er praktisk talt umuligt at komme fri af et misbrug på egen hånd.

Hvis du er i tvivl, om en du har nær, eller om du selv har udviklet alkoholisme eller misbrug og derfor har brug for hjælp til at vide, om der er behov for at gå i behandling, hjælper vi gerne med anonym rådgivning.

Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt på telefon 9340 4567 og få besvaret dine spørgsmål om alkoholisme, afrusning, alkoholbehandling, døgnbehandling mm.

Vi har udviklet en misbrugs- og alkoholtest, hvor du kan blive afklaret om, hvorvidt du eller en pårørende har et alkohol- eller misbrugsproblem og derved behov for behandling.

Alkoholbehandling

Er du pårørende til en alkoholiker eller en misbruger?

Mange pårørende henvender sig til os, fordi de har en person i deres liv med et alkoholmisbrug eller stofmisbrug, som har brug for hjælp til enten døgnbehandling eller ambulant behandling.

Pårørende oplever ofte, at det er svært at trænge igennem til misbrugeren og få vedkommende til at søge hjælp og gå i misbrugsbehandling.

Vi ved om nogen, hvordan situationen skal gribes professionelt an, når de nærmeste pårørende og andre relationer henvender sig til os.

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi hjælp og gratis alkoholrådgivning, hvor vi igennem konstruktive samtaler får indsigt i misbruget og de mange årsager til for meget alkohol, hash eller stoffer.

Døgnbehandling efter Minnesotakuren

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi døgnbehandling og ambulant behandling af alkohol, hash, medicin og stoffer efter Minnesotakuren.

Dette tilbydes alle klienter i vores terapeutiske behandling.

 

Minnesotakuren indeholder følgende principper:

  • Vi er alle selv tidligere alkoholikere, som har personlig erfaring med alkoholproblemer og misbrug
  • Familie og pårørende tilbydes også behandling
  • Kuren relaterer til Anonyme Alkoholikeres 12 trins-program
  • Vores klienter opfordres til at deltage i Anonyme Alkoholikere og andre fællesskaber.

Teamet bag døgnbehandling

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Torben

Psykoterapeut og Misbrugsbehandler
(MG Consult)

Pædagogisk grunduddannelse

12 års erfaring som rådgiver og behandler

NADA – Akupunktør

Skam kursus med Craig Nakken 2015

Har gennemgået Minnesotabehandling i 2003

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Birthe Zinck

Ledelse

Indehaver og økonomiansvarlig

22 års erfaring fra Minnesota Behandlingscenter

Skam kursus med Craig Nakken 2015

Uddannelse i Mindfulness
 
 
 
 

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Knud

Misbrugsbehandler Basisår i 2013

NADA – akupunktør 2019

Har gennemgået Minnesotabehandling i 2008

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Fast tilknyttede læger og psykolog

Bemanding 24 timer i døgnet

Kontakt os anonymt i dag

Hvad koster en døgnbehandling? Hvad er prisen på døgnbehandling af alkoholmisbrug? Hvad er prisen på en kombinationsbehandling? Og hvor lang tid tager det?

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om priser, muligheder, metoder og meget mere.

=