Foredrag om vaner, forandring og livsstil

Få hjælp til dårlige vaner og positiv forandring i dit liv

Få viden om hvordan man bedst arbejder med dårlige vaner, positiv forandring og livsstilsændringer.

Hvor tit har du oplevet at det var svært at komme i gang med et rygestop, en slankekur eller komme af med andre dårlige vaner som står i vejen for en sundere livsstil?

For rigtig mange er positiv forandring der holder ved rigtig svært og de dårlige vaner kommer ofte hurtigt tilbage.

Hør hvordan du trin for trin kan arbejde med positiv forandring i dit liv og skabe nye gode og sunde vaner. Vaner som hjælper til en sundere livsstil og mere livskvalitet. 

Få hjælp og inspiration til vaner, forandring og livsstil

Dårlige vaner forsvinder ikke af sig selv. Det kræver ofte hårdt arbejde og vedholdenhed at bryde kurven og vende dårlige vaner til nye sunde vaner.

Positiv forandring og en sund livsstil kan for mange virke næsten umuligt at komme i mål med! Men med den rette viden og planlægning kan de fleste lykkedes. 

Alt for ofte tager vi for let på forberedelserne og springer alt for hurtigt til handling, for snart at opdage, at de dårlige vaner hurtigt er tilbage igen.

Vi overser ofte vigtigheden i forberedelsen og brugen af forandringsprocesser, som kan være altafgørende for at opnå succes og varig positiv forandring.

Foredrag om positiv forandring af Anders Nebelong

Jeg har en lang livserfaring og har været på arbejdsmarkedet i mere end 30 år. Indtil 2015 har jeg i det meste af mit arbejdsliv, arbejdet i en af Danmarks førende kæder indenfor elektronik og hårde hvidevarer. 

Jeg startede min rejse som helt almindelig sælger for senere at blive ansat som salgschef for hele Danmark. 

Gennem mit lange arbejdsliv har jeg oplevet mange op og nedture og ejer i dag min egen klinik på Amager i København, hvor vi gennem behandling, foredrag og undervisning hjælper mennesker og deres pårørende væk fra stress, depression, misbrug, dårlige vaner og uhensigtsmæssigt adfærd, til et nyt sundere og bedre liv. 

Jeg har på egen krop oplevet stress, depression, misbrug, skilsmisse, dårlige vaner og mange op og nedture, som har haft store konsekvenser for mit liv.

I dag er jeg uddannet kognitiv mentor og har en Master i Kommunikation, forandring og terapi. Dertil har jeg mange års erfaring med coaching, motivation og det at komme i mål med sine ønsker og opgaver.

Jeg brænder for at hjælpe andre gennem min erfaring, med alle de vigtige redskaber og gode råd jeg i dag har fået. Redskaber som hjælper til både store og små forandring, samt det at komme i mål med sine arbejdsopgaver og få ført sine drømme ud i livet.

Få et foredrag med en spændende livshistorie og konkrete værktøjer til hvordan man laver en positiv forandring, ændrer ens livsstil og mindset og derigennem får mere succes og glæde på alle områder af livet.   

alkoholabstinenser

Ændring af dårlige vaner kræver planlægning

Struktur, vedholdenhed, selvindsigt og bevidstgørelse er nogle af de vigtige elementer og processor en positiv forandring kræver, for at få succes.

Når vi ønsker at ændre dårlige vaner til nye sunde og gode vaner, samt livsstil er det vigtigt at være godt klædt på.

Man skal være opmærksom på nedenstående faldgruber:

At tage for let på forberedelserne

Mange tror at handling er lig forandring og kan derfor nemt overse behovet for den nødvendige forberedelse. Handling uden forberedelse holder ofte kun i meget kort tid, og uden det nødvendige forarbejde bliver fristelsen til at vende tilbage til misbruget alt for ofte alt for stærk.

Billig forandring

Virkelig forandring kræver arbejde, og jo mere du anstrenger dig med din overvejelse og forberedelse, jo større er sandsynligheden for, at din handling vil føre til succes. At aflægge en vane kan ud over en stor investering af energi, undertiden også koste smerte i form af utilfredshed, uro og vrede, som du forbigående kan opleve under forandringsprocessen.

Myten om at der kan ske mirakler

Troen på en ”magisk kur” kan føre dig på afveje og til overspringshandlinger. Komplekse adfærdsproblemer løses ikke bare med et knips i fingrene eller falder ikke bare ned fra himlen.

Positiv forandring af dårlige vaner til en sund livsstil

Vi har mere end 20 års erfaring med foredrag, undervisning og hjælp til at udskifte dårlige vaner, negative tankemønstre, dårlig adfærd og andet ud med nye gode og sunde måder at begå sig på. 

Med dette foredrag vil man få viden og inspiration til udskifte dårlige vaner med nye sunde og gode vaner. Man vil få konkrete redskaber til at kunne skabe positiv forandring på mange forskellige områder i sit liv. Enten på arbejdspladsen, i privaten eller andre steder.

Giv dine kollegaer, elever, venner andre motivation til at skabe positiv forandring ved enten rygestop, vægttab, misbrug eller andre dårlige vaner og uhensigtsmæssigt adfærd, gennem dette moriverende og inspirerende foredrag.

Få opskriften til effektiv og vedvarende forandring og sundere livsstil.

Kontakt os på telefon eller via nedenstående kontaktformular for at høre mere om foredraget og booking.

Kontakt os anonymt i dag