Hashbehandling - Få akut hjælp til et misbrug af hash

Ambulant, intensiv behandling af hash


Hash er et vanedannende stof, hvor flere oplever at de negative konsekvenser ved at ryge hash bliver større og større. Man kan få koncentrations problemer, humørsvinger, komme let til vrede eller blive hurtigt irriteret og ens liv bliver mere og mere planlagt efter hvornår og hvordan man kan ryge hash.


Man kan faktisk ret hurtigt udvikle afhængighed af hash, og efter kort tids hashrygning oplever mange, at der skal mere og mere til for at opnå den ønskede virkning.


Få hjælp til hashmisbrug og alle de negative konsekvenser allerede i dag!

Intensiv og effektiv behandling af hashmisbrug


Hos A Misbrugsbehandling har vi mere end 20 års erfaring og ekspertviden indenfor behandling af hashmisbrug og andre stemningsændrende substanser. Vi har et gennemtestet behandlingsprogram som giver dig og dine nærmeste muligheden for at få et liv uden misbrug af hash og et liv uden alle de negative konsekvenser et misbrug kommer med. Konsekvenser der ofte bliver værre og værre hvis ikke man får professionel hjælp.


Vores evidensbaserede behandlingsforløb består af gruppeterapi, kognitiv adfærdsterapi, samtaler, foredrag, undervisning og personlige opgaver, som alt sammen hjælper dig ud af dit misbrug og til et helt nyt liv fri af misbrug. Vi gør brug af de mest anerkendte behandlingsmetoder der findes og gennem denne specialdesignet misbrugsbehandling, giver vi dig de bedste muligheder.  


"Det hele er 100% anonymt og vi registrerer ikke nogen steder!"


Et misbrug af hash påvirker hele familien og derfor tilbyder vi altid familiesamtaler og kursus for familie og pårørende, hvor de også modtager hjælp i form af foredrag, undervisning og behandling. Det kan have en stor betydning for behandlingsprognosen hvis man sikrer hjælp og rådgivning til hele familie. 


Vi er eksperter indenfor misbrug og misbrugsbehandling og alle i vores team er selv tidligere misbrugere, som ved hvordan man kommer ud af et misbrug og hen mod et liv uden negative konsekvenser fra hash, stoffer eller alkohol. Vi møder dig og dine nærmeste med stor empati og forståelse for jeres situation.


Vores effektive behandling af hashmisbrug er et intensivt behandlingsforløb på 6-7 uger, hvor man møder ind til behandling 3 gange om ugen i ca. 4 timer hver gang. Alt behandling ligger udenfor normal arbejdstid og da det er en ambulant hashbehandling, vil man fortsat kunne bo hjemme og gå på arbejde, samtidig med at man er i behandling. Dette har også som udgangspunkt en positiv påvirkning på behandlingsprognosen.

I august måned 2021 startede min søn hos A-Misbrugsbehandling med Anders Nebelong som behandler og det har været den største “gave” til en fremtid uden misbrug. Min søn har været clean siden han startede i behandling. Anders er super god til at give brugbare værktøjer til misbrugeren og til at få ham til at slippe skam og dårlige følelser gennem terapi mm. Anders har stået til rådighed 24-7, kort sagt han har været der hele vejen og har været en stor inspiration for min søn. At behandlerne selv er tidligere misbrugere gør helt klart en forskel fra andre behandlingssteder. At jeg som pårørende også er blevet indraget i form af samtalerterapi og pårørende kursus har været rigtig godt for både min søn og jeg, så vi fremadrettet kan arbejde på vores “nye relation”, hvor vi skal navigere sammen uden et ødelæggende misbrug. Så kæmpe TAK til et effektivt og professionelt behandlingssted der kan noget helt specielt. TAK til Anders og hans team!

Trustpilot.dk

Den ambulante behandling kan deles op i fire behandlingsstadier.


 1. Forsamtale
 2. Primær behandling af hashmisbrug
 3. Familie og pårørende behandling
 4. Efterbehandling

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.


Sjælland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Forsamtale


Denne samtale er gratis og helt uforpligtende og vi anbefaler altid at tage denne.

Til samtalen får vi en god snak sammen og vi laver en udredning og diagnosticering.


Det er 100% anonymt for alle parter der deltager i samtalen.


Til samtalen vil vi også gå igennem dit hashmisbrug og hvilket behov der er for behandling og om det er noget vi hos A Misbrugsbehandling kan hjælpe med.


Sammen ser vi på hvordan vi bedst mulig kan hjælpe dig ud af dit misbrug.


Vi går blandt andet igennem:


 • Medicinforbrug
 • hashmisbrug
 • Evt. Alkohol misbrug
 • Misbrugsvaner
 • Andet misbrug
 • Blandingsmisbrug
 • Behov for afvænning
 • Familie
 • Pårørende
 • Personlig situation
 • og meget mere


Din familie og andre pårørende må meget gerne deltage i samtalen.


Den svære samtale, som pårørende


Hvis du som pårørende læser dette, og gerne vil have gratis råd, hjælp eller vejledning til hvordan,

du kan hjælpe den person, som du mener har et misbrug af hash og gerne vil motivere personen til en forsamtale og eventuelt i behandling.

Primær behandling af hashmisbrug


Vores primære behandling af hashmisbrug er et ambulant, privat behandlingsforløb der varer 6 til 7 uger.


Dette kan dog ofte være en del længere når vi har med et hashmisbrug at gøre. Hvis behandlingsperioden skal være længere, vil det blive aftalt til forsamtalen.


Dette afhænger rigtig meget af hvor stort misbruget af hash er/har været og hvor længe det har stået på.


Alt behandlinger foregår udenfor normale arbejdstider.


Undervisning


Vi underviser i kokainmisbrug, hashmisbrug, alkoholmisbrug og afhængighed. Hver dag vil der være nye spændende emner, som alle er relevante for at kunne lykkes med sin forandring. Vi ser også på hvilke mekanismer er i spil, hvordan påvirker det en, hvad skal man være opmærksom på, hvordan kan man lave en positiv forandring, forandringscirklen, vaner og meget mere. Det er en meget inddragende undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i dit misbrug af hash og din situation.


Foredrag


Hver dag vil der være nye foredrag om forskellige emner om f.eks. sygdomsbegrebet, vaner og forandring, følelser og mange flere. Vi kigger også på:


 • Afhængighed
 • Livet efter misbrug af hash
 • Hvordan undgår jeg bedst tilbagefald
 • Og meget mere


Der vil være et nyt foredrag hver dag


Gruppeterapi


Der vil være gruppeterapi hver dag, hvor vi deler erfaringer. Vi taler om hvordan vi hver især kan skabe en positiv forandring og hjælpe os selv, samt hinanden til et liv uden hashmisbrug.


Personlig terapi og opgaver


I behandlingsforløbet vil man få personlig kognitiv terapi og personlige terapeutiske opgaver. Dette har til hensigt at hjælpe og styrke til en personlig udvikling, og til en positiv forandring. Hensigten er også at styrke ens motivation, få en større selvindsigt, og blive klædt på til et nyt liv uden hashmisbrug. Vi arbejder rigtig meget med kognitiv adfærdsterapi samt vaner, forandring og forandringscirklen.


Meditation, mindfulness og NADA


Vi tilbyder NADA-Akupunktur til alle vores klienter gennem hele forløbet. Det er muligt at få meditation, mindfulness og NADA 1 time før hver undervisning og på andre tidspunkter efter aftale.


NADA er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. NADA kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer. NADA virker ved at stimulere belønningssystemet. NADA kan virke meget hjælpsom ved behandling af hashmisbrug og de abstinenser der kan være. Mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro – fysisk såvel som følelsesmæssigt.


Efterbehandling


Efter endt behandling vil der være efterbehandling i 12 måneder. De 3 første måneden vil det være 2 gange om måneden, og de resterende 9 måneder vil det være 1 gang om måneden.


Vi tilbyder en lang efterbehandling, og det har en stor betydning for behandlingsprognosen. Det er vores erfaring, at en efterbehandling på minimum 12 måneder, er det mest optimale.


Familie samtale


Alle bliver tilbudt en familie og pårørende samtale med en af terapeuterne. Samtalen har til hensigt, at man som familie slår streg i sandet og ser fremad. At man får talt om det der fylder og hvordan fremtiden skal se.


Hjælp og rådgivning til pårørende


Gennem hele behandlingsforløbet vil det være muligt at få hjælp og rådgivning, som pårørende.

Familie og pårørende behandling


Som en del af vores hashbehandling, vil det være muligt at få en pårørende med på vores familie kursus, som afholdes ca. 4 til 5 gange om året.


Der kan tilkøbes flere pladser.


Her vil de pårørende få:


 • Undervisning i sygdommen afhængighed
 • Foredrag for pårørende til hashmisbrugere
 • Viden om hvilke muligheder man har for at få gratis hjælp og rådgivning.
 • Gruppeterapi og samtaler


De pårørende mødes og deler erfaringer sammen.


Det er enormt givende for alle familier.

Hvad koster behandling af hashmisbrug?


Priser på vores primære ambulante behandlinger:


• Alkoholbehandling: 30.000,- kr.

• Hashbehandling: 30.000,- kr.

• Kokainbehandling: 30.000,- kr.

• Misbrugsbehandling: 30.000,- kr.

• Behandling af blandingsmisbrug: 30.000,- kr.


Det er muligt at aftale forskellige former for betaling.


Husk at A Misbrugsbehandling er et privat tilbud til alle borgere.

Her kan du læse mere om afhængighed

(Link til Sundhed.dk)


Her kan du læse mere om hash

(Link til netdoktor.dk)