Kognitiv terapi til pårørende

Professionel hjælp til pårørende til misbrugere

Vi kan hjælpe dig, som er pårørende til en misbruger, alkoholiker eller afhængig.

Kognitiv adfærdsterapi og coaching styrker dine ressourcer, kompetencer, selvværd og selvtillid.

I samspil med personlig udvikling, læring og terapi kan du slippe af med negative tanker og adfærd og derigennem opnå en bedre livskvalitet.

Terapi til pårørende - bliv fri af fortidens bindinger

Som pårørende til en misbruger har du formentlig mange sår på sjælen. Måske har dit fokus længe været  på den person i din familie eller omgangskreds, som har et misbrug – og du kan have glemt dig selv, eller opbrugt alle dine ressourcer på at hjælpe pågældende. 

Uanset om du er pårørende til en misbruger, som har påbegyndt behandling, eller om du er pårørende til en misbruger, som ikke ønsker behandling, har du med sikkerhed brug for hjælp til der, hvor du er i livet.

Vi tilbyder kognitiv terapi til pårørende – med udgangspunkt i anvendt psykologi, herunder kognitiv adfærdsterapi. Der er mulighed for både indledende samtaler samt her-og-nu samtaler (kritiske samtaler) via Zoom. 

Nye vinkler og måder at reagere på

Pårørende terapi kan give dig nye vinkler og måder til at agere og håndtere situationer på som pårørende. Det kan være tanker, følelser, fysiske reaktioner og adfærd.

Uanset om man er voksen barn af en alkoholiker eller pårørende til en aktiv eller clean/ædru misbruger/ alkoholiker, vil vores kognitive adfærdsterapi hjælpe til en væsentlig forøget livskvalitet.

Vi har tavshedspligt, og du bliver ikke registreret nogle steder.

Kognitiv terapi til pårørende til en misbruger

Bibi Seebach er pårørende terapeut hos A Misbrugsbehandling

– Oprindeligt uddannet advokatsekretær og ejendomsadministrator. – – Senere uddannet NLP Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut.
– Tilknyttet Dansk NLP Institut som terapeut for de studerende.

Kontakt Psykoterapeut MPF Bibi Seebach og hør om dine muligheder som pårørende.  

Tlf.: 30344567
E-mail: bibi@amisbrugsbehandling.dk

Få hjælp allerede i dag

A Misbrugsbehandling tilbyder individuel, kognitiv terapi for dig, som ønsker personlig udvikling. Pårørende terapeut Bibi Seebach står for terapien. 

I det terapeutiske rum får du mulighed for at arbejde henimod dine ønsker og et liv, hvor du kan blive fri af fortidens – og nutidens – bindinger. 

Der kan være mange årsager til, at du måske føler dig låst fast i livet. De terapeutiske processer kan hjælpe dig til at få frigivet energi, så livet igen kan føles overskueligt.

Ikke to terapeuter praktiserer ens, heller ikke inden for det samme terapeutiske felt. Forskning viser, at en af de afgørende faktorer for, om terapi virker er, om klienten føler sig mødt i det terapeutiske rum.

Bibi fortæller om sig selv:

“Nogle af de værdier, jeg sætter højt i min praksis, er ro, empati, ærlighed, nærvær, at blive mødt i øjenhøjde, tryghed samt tilbyde et kærligt rum.

Jeg prioriterer efteruddannelse højt, fordi jeg er nysgerrig og ikke kan lade være. Terapi og supervision er for mig et krav.

Jeg er født i 1977, fraskilt, gift på ny, mor til to teenagepiger, har to hunde, elsker alle naturens gaver, nyder motion samt det sunde liv.

I 17 år har jeg siddet på det samme advokatkontor, inden jeg drevet af min nysgerrighed og lyst skiftede karriere.”

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Priser på kognitiv terapi og coaching

Individuelle terapeutiske samtaler á 50 minutter:
900,- kr.

10 individuelle terapeutiske samtaler á 50 minutter:
8.000,- kr.

Ekstra individuelle terapeutiske samtaler á 50 minutter for A Misbrugsbehandlings klienter og pårørende:
750,- kr.

10 individuelle terapeutiske samtaler á 50 minutter for A Misbrugsbehandlings klienter og pårørende:
7.000,- kr.

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi, også kendt som kognitiv adfærdsterapi, er en terapiform, der benyttes af psykoterapeuter og psykologer.

Terapiformen handler om at ændre ens måde at tænke på. Ofte til det mere positive, optimistiske og hensigtsmæssige i modsætning til det selvdestruktive og negative tankemønster.

Der er derfor meget fokus på ens følelser og adfærd, og hvordan disse i høj grad styres af vores tanker.

Terapeuten kan gennem samtaler og øvelser hjælpe med at se sammenhængen mellem tankerne og adfærd finde frem til, hvordan man ændrer denne til et mere positivt mindset og mere livskvalitet.

Hvordan foregår kognitiv terapi?

I kognitiv terapi vil terapeuten gennem samtale lære dig at kende, og guide dig til, hvordan du, med forskellige øvelser og metoder, kan ændre dit mindset og derved dit adfærd, så du får et bedre liv.

Det handler om, at der ses på den sammenhæng, der er mellem ens personlighed, omverdenen, og den måde man ser det hele på og hvordan det påvirker ens tanker, følelser og adfærd.

 

Det handler om “det kognitive samspil”

Ofte kan et problem, en udfordring, et misbrug eller en afhængighed skyldes noget udefrakommende, som har påvirket en til at komme i den pågældende tilstand.

Forstået på den måde at det er noget udefrakommende der har sat gang i noget, ofte meget ubevidst.

 

Ændring mod det negative eller positive sker indefra, IKKE udefra

Her er det grundlæggende gennem at ændre denne negative tilstand eller tankegang, som præger en, ved at sætte fokus på at skabe et selvunderstøttende og fokuseret tankemønster, som derimod gavner en.

Kontakt os anonymt i dag