Behandling af hashmisbrug

Få professionel hjælp til dit hashmisbrug

Hash er et vanedannende og afhængighedsskabende stof, som skaber store problemer for både misbruger, familie og pårørende.

Som afhængig af hash udvikles koncentrationsproblemer, humørsvingninger og en manglende evne til at overholde aftaler.

Man kan faktisk ret hurtigt blive afhængig af hash, og efter kort tids hashrygning oplever mange, at der skal mere og mere til for at opnå den ønskede virkning.

Få professionel behandling til dit hashmisbrug eller professionel hjælp til at træffe beslutningen om at starte i et behandlingsforløb.

Effektiv og gennemtestet hashmisbrug behandling

Hos A Misbrugsbehandling har vi mere end 20 års erfaring og ekspertviden inden for behandling af hashmisbrug og andre stemningsændrende substanser.

Vi har udviklet et effektivt og gennemtestet behandlingsprogram, som giver dig og dine nærmeste muligheden for at få et liv uden et hashmisbrug.

Konsekvenserne og problemerne bliver ofte værre og værre, hvis ikke man får professionel hjælp.

Dit behandlingsforløb består af gruppeterapi, kognitiv adfærdsterapi, samtaler, foredrag, uddannelse og personlige opgaver, som hjælper dig ud af dit misbrug.

Behandlingen tager udgangspunkt i nogle af de mest anerkendte behandlingsmetoder, og gennem vores skræddersyede misbrugsbehandling giver vi dig de bedste muligheder.

Alle behandlere er desuden selv tidligere misbrugere, som med personlig erfaring møder dig og dine nærmeste med stor empati og forståelse for jeres situation.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

En varm anbefaling

Da jeg for første gang trådte ind til fællesskabet hos Anders for lidt over syv måneder siden var jeg nervøs. Nervøs for de mennesker jeg ville møde og for hvordan mit nye liv ville se ud…

Før aftenen var omme var min nervøsitet omdannet til en følelse af at være på rette vej. Hash havde overtaget hele min bevidsthed og at komme ud af mit misbrug var alt jeg tænkte på. Følelsen af nervøsitet og tankerne på hash er aldrig kommet tilbage, men følelsen af at være på rette vej er holdt ved – for det vil jeg for altid være taknemmelig.

Anders vil altid have en speciel plads i mit hjerte, og jeg er meget taknemmelig for al den hjælp han har givet. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage skridtet ud i det uvisse med Anders ved din side. Han er dygtig, passioneret og den bedste hjælp jeg kan forestille mig.

Held og lykke på din rejse!

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Varm anbefaling

I august måned 2021 startede min søn hos A-Misbrugsbehandling med Anders Nebelong som behandler og det har været den største “gave” til en fremtid uden misbrug. Min søn har været clean siden han startede i behandling. Anders er super god til at give brugbare værktøjer til misbrugeren og til at få ham til at slippe skam og dårlige følelser gennem terapi mm.

Anders har stået til rådighed 24-7, kort sagt han har været der hele vejen og har været en stor inspiration for min søn. At behandlerne selv er tidligere misbrugere gør helt klart en forskel fra andre behandlingssteder.

At jeg som pårørende også er blevet indraget i form af samtalerterapi og pårørende kursus har været rigtig godt for både min søn og jeg, så vi fremadrettet kan arbejde på vores “nye relation”, hvor vi skal navigere sammen uden et ødelæggende misbrug.

Så kæmpe TAK til et effektivt og professionelt behandlingssted der kan noget helt specielt. TAK til Anders og hans team!

Hør Niklas historie om behandlingen

Sådan foregår behandlingen af hashmisbrug

Vores effektive behandling af hashmisbrug er et intensivt behandlingsforløb på 6-7 uger, hvor man møder ind til behandling 2 gange om ugen i ca. 4 timer hver gang.

Behandlingen foregår uden for normal arbejdstid og da det er en ambulant hashbehandling, vil man fortsat kunne bo hjemme og gå på arbejde, samtidig med at man er i behandling.

 

Behandlingen af hashmisbrug kan deles op i fire behandlingsstadier:

 1. Forsamtale
 2. Primær behandling af hashmisbrug
 3. Familiesamtale
 4. Efterbehandling (tilvalg)

Forsamtale

Første skridt i behandlingen er en gratis og helt uforpligtende samtale i vores misbrugscenter. Til forsamtalen får vi en god snak sammen og laver en udredning og en diagnosticering – 100 % anonymt for alle parter.

Vi gennemgår dit hashmisbrug og hvilke behov, der er for behandling, og om det er noget vi hos A Misbrugshandling, kan hjælpe dig med.

 

Vi går blandt andet igennem:

 • Hashmisbrug
 • Andre misbrug
 • Misbrugsvaner
 • Bivirkninger ved at ryge hash
 • Abstinenserne
 • Behov for hashafvænning
 • Behov for døgnbehandling
 • Personlig situation med misbrug

 

Din familie og andre pårørende må meget gerne deltage i samtalen.

Hør om vores behandling her

Primær behandling af hash misbrug

Hos A Misbrugsbehandling er vores primære behandling af hashmisbrug et akut, ambulant og privat forløb, der varer 6-7 uger.

Dette kan dog ofte være en del længere, når vi har med et hashmisbrug at gøre, hvilket afhænger af, hvor stort misbruget af hash er/har været.

Alle primære behandlinger foregår i vores behandlingscenter – uden for normal arbejdstid.

Den primære behandling indeholder:

Vi underviser i kokainmisbrug, hashmisbrug, alkoholmisbrug og afhængighed. Hver dag vil der være nye spændende emner på programmet, som alle er relevante for at kunne lykkes.

Vi ser også på, hvilke mekanismer er i spil, hvordan de påvirker en, hvad man skal være opmærksom på, og hvordan man kan lave en positiv forandring mm.

Det er en meget inddragende undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i dit hashmisbrug.

Hver dag vil der være nye foredrag om forskellige emner som f.eks. sygdomsbegrebet, vaner, forandring, følelser og mange flere.

Vi kigger også på:

 • Afhængighed
 • Livet efter misbrug af hash
 • Hvordan undgår jeg bedst tilbagefald?
 • .. og meget mere

 

Der vil være et nyt foredrag hver dag.

Der vil også være gruppeterapi hver dag, hvor vi deler erfaringer. Vi taler om, hvordan vi hver især kan skabe en positiv forandring og hjælpe os selv, samt hinanden til et liv uden misbrug af hash.

I behandlingsforløbet vil man få personlig kognitiv adfærdsterapi og en række personlige terapeutiske opgaver. Dette har til hensigt at hjælpe og styrke til en personlig udvikling og til en positiv forandring.

Hensigten er at styrke ens motivation, få en større selvindsigt og blive klædt på til et nyt liv.

Vi tilbyder NADA-behandling til alle vores klienter gennem hele forløbet. Behandlingen kan bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed og personlig udvikling.

NADA virker ved at stimulere belønningssystemet, og kan virke meget hjælpsom ved behandling af hashmisbrug og de problemer og abstinenser, der kan være.

Alle klienter bliver tilbudt en familie og pårørende samtale med én af terapeuterne.

Samtalen har til hensigt, at man som familie slår en streg i sandet og ser fremad. At man får talt om det der fylder og hvordan fremtiden skal se.

Behandling af alkoholmisbrug

Efterbehandling

Efter endt behandling vil der være mulighed for en lang efterbehandling i 12 måneder. 

Vi tilbyder en lang efterbehandling, og det har en stor betydning for behandlingsprognosen. Det er vores erfaring, at en efterbehandling på minimum 12 måneder er det mest optimale.

Behandlingssted for alkohol
Behandlingssted for kokain
Behandlingssted for hash

Hvad koster behandling af hashmisbrug?

Vi er en privat behandling og de fleste vælger at betale selv eller ved hjælp af støtte fra venner og familie.

Er det ikke muligt kan der aftales forskellige former for betaling, så som afdragsordning.

Har man en sundhedsforsikring kan den muligvis også dække behandlingen.

Nogle virksomheder tilbyder en arbejdsgiverbetalt behandling, og er man selvstændig kan det betales gennem ens virksomhed. Det kan der være nogle skattemæssige fordele ved.

Der er mange fordele ved at vælge en privat behandling af misbrug, og vi er altid klar på telefonen til at fortælle mere om dette. 

Det er altid helt anonymt, gratis og uforpligtende at ringe til os.

Ring og få hjælp allerede i dag!

Pris på primær ambulant behandling:

 • Ingen registrering.
 • 100% anonymitet.
 • Vi er ikke en del af det offentlige system så vi udleverer og videregiver IKKE oplysninger, som kan ske hvis man vælger offentlig behandling under §141.

Kontakt os anonymt i dag

Mere information

Her kan du læse mere om afhængighed
(Link til Sundhed.dk)

Her kan du læse mere om hash
(Link til netdoktor.dk)