Misbrugsbehandling Aalborg

Misbrugsbehandling uden ventetid i Aalborg

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb, som hjælper dig eller en af dine nærmeste ud af misbrug og afhængighed.

Vi har mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling og har alle selv prøvet at have et misbrug på egen krop.

  • Ingen registrering.
  • 100% anonymitet.
  • Vi er ikke en del af det offentlige system så vi udleverer og videregiver IKKE oplysninger, som kan ske hvis man vælger offentlig behandling under §141.

Professionel og anonym misbrugsbehandling

Gennem vores misbrugscenter i Aalborg, kan vi tilbyde en ambulant behandling af misbrug udenfor normal arbejdstid.

Vores behandlingsforløb er specieldesignet og gennemtestet med evidensbaseret metoder. Vi gør bl.a. brug af professionel behandling som kognitiv adfærdsterapi.

Du møder altid professionelle behandlere med ekspertviden og uddannelse inden for misbrug, misbrugsbehandling og anonym rådgivning.

I vores ambulante misbrugsbehandling hjælper vi både misbrugere og deres familier gennem samtaler, foredrag, kurser og behandling.

Misbrugsbehandlingen kan foregå om formiddagen eller udenfor normal arbejdstid, og vi kan derfor nemt tilpasse din behandling efter dine behov, så du fortsat kan passe dit arbejde og være sammen med din familie.

A Misbrugsbehandling har mere end 20 års erfaring med behandling af alle former for misbrug, herunder kokainmisbrug, hashmisbrug, alkoholmisbrug og andre misbrug.

Vi giver dig og dine pårørende de bedste muligheder og forudsætninger for et godt liv uden negative konsekvenser fra et misbrug eller en afhængighed.

Ambulant misbrugsbehandling i Aalborg

Hos A Misbrugsbehandling Aalborg tilbyder vi en fleksibel ambulant misbrugsbehandling. 

For langt de fleste personer med misbrug, vil det være en stor fordel, at misbrugsbehandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen, så de kan komme deres misbrug til livs.

Med mere end 20 års erfaring indenfor misbrugsbehandling,  alkoholbehandling og hjælp til pårørende, kan vi hjælpe dig godt videre til et liv som ædru og clean.

Hvad kan du forvente af behandlingen hos A Misbrugsbehandling?

Hos A Misbrugsbehandling bliver du mødt af professionelle misbrugskonsulenter som altid møder dig eller din nære i øjenhøjde og med stor empati, samt forståelse for dit misbrug og de udfordringer, som du døjer med i din hverdag.

Vi tilbyder altid en personlig, skræddersyet behandling, som blandt andet sikrer, at du får stor indsigt i begrebet misbrug og i sygdommen afhængighed.

Behandlingen styrker fundamentet og giver mere selvindsigt, personlig udvikling og positiv forandring til vejen tilbage til et normalt liv.

Vi ønsker at tilbyde dig den bedste misbrugsbehandling og  alkoholbehandling i hele Aalborg. 

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Sikke en livsændrende rejse

Jeg er gået fra at være i et misbrug i 10 år til at være ædru og clean på snart 100 dage.

Jeg har fået min selvtillid, arbejdsglæde, hverdagsglæde, familie og ikke mindst mig selv igen.
Alle mine etiske værdier såsom ærlighed, troværdighed, disciplin, socialisering, gnist og kampgejst var forsvundet.

At starte i Amisbrugsbehandling har uden tvivl været den aller største personlige investering jeg har gjort mig. For at alle de ting jeg troede jeg havde mistet, har jeg fået hjælp til af Anders, og selv kæmpet for at kunne få igen.

Mit misbrug vil aldrig starte igen, fordi jeg er blevet så bevidst om hvad der er vigtigt her i livet, og fået netop de værktøjer, som skal til for at holde mig på rette vej resten af mit liv.

Anders er simpelthen den bedste man kan forstille sig kan hjælpe en på vej. Anders bærer rundt på gode historier, godt humør, udviser trygge rammer, og masser af god viden. Han deler ud af alt hvad han ved, for at hjælpe os, som har det svært og er afhængige af enten hash, stoffer eller alkohol. Hvis ikke flere af tingene.

Anders som driver og ejer Amisbrugsbehandling er en meget empatisk og vellidt mand, som gør hvad han kan for at hjælpe os ud af vores problemer. Han har en kæmpe evne til at sætte sig i andres sted.

Jeg har som skrevet øverst oppe selv været i et misbrug i 10 år, og havde svært ved at se mig selv komme ud af det. Men med Anders hjælp fik jeg gjort mine drømme til virkelighed.

Jeg er evigt taknemlig for at have startet hos Anders, og jeg vil altid tænke tilbage på dette forløb med glæde og stolthed. Tanken om en aktiv afhængighed gør mig inderlidt ked af det. Så start hos Anders, hvis du vil have den rette hjælp. Han er der for dig.

Hør Sørens historie om behandling

Hør Niklas’ historie om behandling

Sådan foregår behandlingen af misbrug i Aalborg

Første skridt i behandlingen hos A Misbrugsbehandling er altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen taler om behovet for behandling.

Uanset om misbruget har stået på i en kortere eller længere periode, så kan vi altid hjælpe dig i vores behandlingscenter for kokain misbrugere, hash misbrugere eller andre misbrugere.

Vores primære misbrugsbehandling består af:

  • 6-7 ugers ambulant behandling
  • Undervisning
  • Foredrag
  • Personlig terapi og opgaver
  • Familiesamtale

Den primære behandling for misbrug

Der er undervisning i sygdommen afhængighed, misbrug, alkohol, adfærd, vaner, forandring, forandringscirklen og meget mere.

Vi har forskellige emner hver dag, og målet er at ens viden, selvindsigt og værktøjskasse skal blive så stor som mulig.

Hver dag afholder vi et foredrag, som er relateret til alkoholisme, forandring, støtte, vaner, misbrug, hashmisbrug, stofmisbrug, selvhjælp og meget mere.

Vi inkluderer alle i gruppen og taler om, hvordan det passer ind i deres liv og adfærd.

Gennem hele behandlingen vil der være personlig terapi og opgaver. Opgaverne har blandt andet til formål at styrke ens erkendelse, forståelse, vedligeholdelse, vaner, forandring og struktur.

Sammen med de personlige samtaler vil opgaverne hjælpe én til en positiv forandring og et godt liv uden misbrug.

I vores misbrugsbehandling bliver alle klienter tilbudt en familie- og pårørende samtale med én af terapeuterne. Samtalen har til hensigt, at man som familie får talt hele forløbet igennem.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Aalborg
Vi hjælper hele vejen!

 

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Få hjælp allerede i dag!

Vi giver gratis og uforpligtende rådgivning over telefonen, uanset om du er pårørende eller misbruger.

Du kan altid ringe til os på telefon 93 40 45 67, hvor en professionel misbrugsbehandler vil give dig hjælp, rådgivning og vejledning, samt hjælpe med et eventuelt behandlingstilbud.

Kontakt os anonymt i dag