Døgnbehandling - Få hjælp til et liv uden misbrug

Dansk døgnbehandling af misbrug i naturskønne omgivelser på Madagaskar

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi en døgnbehandling mod alkoholmisbrug, kokainmisbrug og hashmisbrug, som skaber de mest optimale rammer for at slippe fri af misbrug og afhængighed.

Døgnbehandlingen foregår på en lille tropisk ø øst fra Madagaskar i trygge og rolige omgivelser, uden at skulle bekymre sig om alle hverdagens pligter, som rengøring, madlavning mm. Øen Ile Aux Nattes er indbegrebet af sindsro. 

Vi sørger for alt det praktiske og flyver med dig hele vejen fra Kastrup lufthavn til vores behandlingscenter og tilbage igen, så du kan koncentrere dig 100% om din behandling og din bedring. 

Det hele er helt anonymt og bliver ikke registreret i nogle offentlige systemer. Du bestemmer selv hvem der skal vide om du har været i behandling.

Døgnbehandling af misbrug på en idyllisk tropisk ø

A Misbrugsbehandling tilbyder en professionel, effektiv, anonym, behandling af alkoholmisbrug, kokainmisbrug og hashmisbrug i tropiske og naturskønne omgivelser langt væk fra hverdagens fristelser. Behandlingen består i høj grad af et gennemtestet og evidensbaseret forløb.

Gennem vores behandling vil du få de mest optimale rammer til at skabe ro og fordybelse i din bedring med behandling, terapi, undervisning og foredrag i hverdagens dagtimer. Resten af tiden er der mulighed for afslapning, aktiviteter og oplevelser.

Når man først har udviklet et misbrug og er blevet afhængig af alkohol, kokain eller hash, er der brug for professionel hjælp og konkret handling.

Se stedet og værelserne her, alle har deres egen private bolig

Hvordan foregår vores døgnbehandling?

Vores døgnbehandling kan deles op i fem elementer:

En døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling starter altid med en gratis og helt uforpligtende samtale. Denne samtale kan foregå i vores misbrugscenter i København, Aalborg, Hørsholm eller online.

På den måde kan vi finde frem til den bagvedliggende årsag til dit misbrug, og sammensætte den rigtige døgnbehandling til dig.

Vi udarbejder en udredning og en diagnosticering, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt behandlingsforløb.

Dine nærmeste må også gerne deltage i den uforpligtende samtale. Vi har personlig erfaring med, at det giver gode resultater, hvis hele familien deltager i de personlige samtaler.

Behandlingen starter i Kastrup lufthavn hvor vi mødes og sammen rejser ned til vores behandlingscenter, på Ile aux Nattes. 

Behandlingen varer 4 uger fra vi mødes i Kastrup og til vi er retur igen.

Sådan ser din uge ud på Il aux Nattes:

Alle hverdage starter med morgenmad kl.08:00 og herefter vil der være mulighed for at slappe af, gå en tur, eller hoppe i vandet inden vi starter behandling fra kl.09:30 til 16:00

Fra kl.16:00 til 19:00 er der mulighed for alenetid. Her kan du lave opgaver, eller aktiviteter som snorkling, yoga, NADA, kajakture, gåture mm.

Kl.19:00 mødes vi til aftensmad. Fra kl. 20:30 til 21:00 er der gruppemøde og herefter er dagen slut.

I weekenderne er der mulighed for individuel terapi, og aktiviteter som f.eks. yoga, NADA og meditation, mindfulness, massage samt udflugter, kajakture, og snorkling.

Der findes ikke nogen mere gavnlig erstatning for uhensigtsmæssigt adfærd og afhængighed end fysisk træning og aktiviteter.

Efter endt behandling på Madagaskar, vil der være 4 uger med ambulant misbrugsbehandling i Danmark. Det kan foregå i København, Aalborg eller online.

Uden efterfølgende ambulant behandling,  oplever mange at tage et tilbagefald efter endt døgnbehandling. Det sker fordi omstillingen fra et beskyttet miljø til den almindelige hverdag og weekender uden støtte og hjælp, kan være for stor.

Derfor mener vi i A Misbrugsbehandling at en døgnbehandling altid skal afsluttes med en ambulant behandling, som foregår udenfor normal arbejdstid. Her vil man få hjælp og støtte i sine vante omgivelser. 

Dette giver de mest optimale rammer til at komme ud af et misbrug eller en afhængighed, og skabe en varig positiv forandring.

Dette er et tilvalg.

Når du er færdig med din døgnbehandling, er det vigtigt med en lang efterbehandling for at forhindre tilbagefald og et nyt problematisk forbrug af alkohol, stoffer eller hash.

Hos A Misbrugsbehandling får du Danmarks længste behandling på 12 måneder, hvilket er rigtig vigtigt for et godt og stabilt resultat, samt  behandlingsprognosen.

Det er på mange måder, en helt ny livsstil du skal i gang med, og der vil derfor være brug for sparring, støtte og hjælp det første lange stykke tid.

Dette er et tilvalg.

Primær døgnbehandling

Den primære døgnbehandling behandling hos A Misbrugsbehandling består af en effektiv behandling i vores behandlingscenter på Madagaskar. Døgnbehandling varer ca. 4 uger.

Behandlingen indeholder følgende elementer:

Der vil alle dage være uddannelse i misbrug og afhængighed.

Undervisningen giver blandt andet svar på:

 • Hvilke mekanismer er i spil både psykisk og fysisk, når man har et problem med misbrug og afhængighed?
 • Hvilke konsekvenser har misbrug og afhængighed?
 • Hvordan kan man komme fri af en afhængighed, ændre dårlige vaner og uhensigtsmæssigt adfærd?
 • Hvordan kan man bedst muligt lave en positiv varig forandring? 

Det er en meget inddragende proces, hvor vi tager udgangspunkt i din situation og i dit misbrug.

Der vil alle dage være foredrag om misbrug.

Foredragene handler blandt andet om:

 • Sygdomsbegrebet og dens påvirkninger
 • Vaner og forandring
 • Alkoholisme
 • Misbrug og afhængighed
 • Skyld og skam
 • Selvværd og selvtillid
 • Følelser
 • Kognitive processer
 • Personlig udvikling
 • Livet efter et misbrug

Der vil været et nyt foredrag hver dag.

Der vil alle dage være gruppeterapi.

Gruppeterapi handler om:

 • At dele erfaringer med andre
 • At sætte ord på sit misbrug

Vi taler om, hvordan vi hver især kan skabe en positiv forandring og hjælpe os selv til et liv uden misbrugsproblemer.

Som en del af døgnbehandlingen får du skriftlige opgaver, kognitiv adfærdsterapi og mental coaching.

Kognitiv terapi og coaching hjælper dig til:

 • Personlig udvikling
 • Positiv varig forandring
 • Ændre dårlige vaner og uhensigtsmæssigt adfærd
 • Bedre mental styrke
 • Styrke din motivation
 • Større selvindsigt
 • Bedre selvværd og selvtillid

Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi og forandringscirklen i behandlingen.

Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi NADA behandling og akupunktur til alle vores klienter.

NADA er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner gennem belønningssystemet.

Behandlingen står som en af de mest effektive behandlingsmetoder til alle former for misbrug, stress, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.

Behandling af alkoholmisbrug

Professionelle misbrugsbehandlere med stor erfaring

Alle vores dygtige misbrugskonsulenter er professionelle og uddannede misbrugsbehandlere med mange års erfaring med døgnbehandling og forståelse af de bagvedliggende årsager til sygdommen misbrug/afhængighed.

Teamet arbejder hele tiden på at kunne tilbyde dig den ypperste døgnbehandling i Danmark, og derfor stopper vores nysgerrighed, udvikling og læring aldrig.

Vi har selv været i behandling for misbrug og afhængighed

Vi er tidligere alkoholikere og misbrugere, som alle har haft et alkoholmisbrug, kokainmisbrug eller hashmisbrug tæt inde på livet, og som har prøvet at gå i døgnbehandling.

Derfor møder vi altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde med stor empati og forståelse, da vi selv har stået i samme situation som vores klienter.

Hos A Misbrugsbehandling er du i gode og trygge hænder – både før, under og efter du modtager selve døgnbehandlingen.

Er døgnbehandling virkelig nødvendigt?

Stort set ingen formår at slippe fri fra et misbrug og stoppe uden at søge hjælp til behandling i et behandlingscenter.

Er du i tvivl om, hvorvidt du eller en pårørende har udviklet sygdommen misbrug eller afhængighed og har brug for at gå i døgnbehandling, hjælper vi gerne med anonym rådgivning, gode råd og veljledning, samt udredning.

Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt på 9340 4567 og få besvaret dine spørgsmål om misbrug, alkoholisme, afrusning, alkoholbehandling, antabus, døgnbehandling mm.

Vi har udviklet en misbrugstest, hvor du kan blive afklaret om, hvorvidt du eller en pårørendes alkoholproblem har behov for intensiv behandling.

Er du pårørende til en misbruger?

Mange pårørende til alkoholikere henvender sig til os, fordi de har en person i sit liv, der har et misbrug og brug for behandling.

De fleste nære pårørende oplever, at de ikke kan trænge igennem til misbrugeren og få vedkommende til at gå i døgnbehandling, hvilket er utrolig hårdt.

Vi ved om nogen, hvordan situationen skal gribes professionelt an, når de nærmeste pårørende og andre relationer henvender sig til os.

Døgnbehandling til overkommelige priser

Priser på vores døgnbehandling:

 • Døgnbehandling: 59.900,- kr.

Dette er inkl. flybilletter, kost og logi.

Det er muligt at aftale forskellige former for betaling. Husk at A Misbrugsbehandling er et privat behandlingstilbud til alle borgere om at gå i døgnbehandling.

Kontakt os anonymt hele døgnet på telefon 93 40 45 67 og få en fortrolig samtale om dit misbrugsproblem.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager, Hørsholm, Aalborg
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Døgnbehandling v. Anders Nebelong

Anders Nebelong er stifter, behandlingsansvarlig og misbrugskonsulent i A Misbrugsbehandling.

Han er tidligere alkoholiker og misbruger, som selv har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet. Anders ved om nogen, hvordan alkoholproblemerne opstår, samt vigtigheden i at søge hjælp og gå i behandling.

Anders har, siden han var færdig med sin behandling i 2015, været fast besluttet på, at en stor del af hans liv skal gå til at hjælpe andre tilbage til en tilværelse uden at drikke alkohol og indtage stoffer.

Du kan læse mere om Anders og hans historie her.

Mere information om alkohol

Kontakt os helt anonymt i dag

FAQ

Hvad er døgnbehandling?

Døgnbehandling er, kort og godt, behandling af alkoholmisbrug, kokainmisbrug og hashmisbrug. Behandlingen kan bestå af intensiv terapi, rådgivning, foredrag undervisning, personlige opgaver og kognitiv adfærdsterapi.

Hvad er den bedste døgnbehandling?

Blandt de bedste og mest anerkendte terapiformer til døgnbehandling er kognitiv adfærdsterapi og Minnesotakuren, som består af et 12-trinsprogram. Behandlingen er kendt fra Anonyme Alkoholikere, og har hjulpet tusindvis af alkoholikere og misbrugere.

Hvordan foregår døgnbehandling?

Døgnbehandling hos os starter med en forsamtale, hvor vi får indsigt i dit alkoholmisbrug. Dernæst følger den primære behandling, familie- og pårørende behandling og efterbehandling.

Er døgnbehandling gratis?

Døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling er ikke gratis. Du kan dog få gratis rådgivning over telefonen eller via mail, hvis du har spørgsmål som misbruger eller pårørende.

Hvad koster døgnbehandling?

Døgnbehandling hos A Misbrugsbehandling koster 59.900,- kr. Behandlingen er et privat tilbud, som kan være dækket af en Sundhedsforsikringen.