Misbrugsbehandling København - Hjælp til et liv uden misbrug

Misbrugsbehandling centralt i København


Hos A Misbrugsbehandling København kan vi hjælpe dig og dine nærmeste ud af misbrug og væk fra alle de negative konsekvenser et misbrug har med sig.


Vi ved hvordan det er at leve med et misbrug og hvordan det negativt påvirker en selv, ens familie og omgangskreds.


Med mere end 20 års erfaring giver vi dig og din familie de bedste muligheder i nogle trygge rammer, med empati og forståelse.

Professionel og anonym misbrugsbehandling?

Vi tilbyder en professionel og 100% anonym behandling af misbrug, centralt i København. Hos A Misbrugsbehandling får du et gennemtestet behandlingsforløb, samt en effektiv personlig og professionel behandling af misbrug, hvor vi gør brug af effektfulde og gennemprøvede behandlingsmetoder som kognitiv adfærdsterapi, samt andre anerkendte former indenfor behandling af misbrug og afhængighed. 


Vi er professionelle terapeuter med ekspertviden inden for misbrug og afhængighed. Vi er alle selv tidligere misbrugere og alkoholikere, som ved hvordan det er at have et misbrug og hvordan man kommer ud af det igen.


I vores misbrugsbehandling hjælper vi hele familien gennem samtaler, terapi, rådgivning, opgaver, foredrag, familiesamtaler, samt familie og pårørende kursus og behandling.


På vores anonyme behandling af misbrug møder man ind efter normal arbejdstid og du kan derfor fortsat passe dit arbejde, være sammen med din familie, venner og andre nære relationer. Når den primære behandling er færdig, tilbyder vi efterbehandling i hele 12 måneder, hvor du har mulighed for at få støtte og hjælp, til livet efter behandling.


Vi har mere end 20 års erfaring indenfor misbrug, alkoholisme, pårørende og misbrugsbehandling og møder dig og din familie i øjenhøjde, og med stor empati. Hos os er du den vigtigste og din forandring og trivsel er det absolut vigtigste for os, det er det vi brænder for, og det vi lever af.


Vi giver dig de bedste muligheder til et liv uden negative konsekvenser fra et misbrug eller en afhængighed.

Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give Amisbrugsbehandling den allerbedste anbefaling. Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation. Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet. Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude. Amisbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater. Amisbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.

Det virker - kan varmt anbefales


Intensivt og effektivt forløb, fagligt velfunderet, er nu godt rustet til en fremtid uden afhængighed.

Trustpilot.dk

Få hjælp allerede i dag!

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling København.


Sjælland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Vi giver altid gratis rådgivning over telefonen, og uanset om du er pårørende, eller misbruger selv kan du altid ringe til os, helt anonymtHer kan du tale med en professionel misbrugsbehandler, som kan give dig hjælp, rådgivning og vejledning, samt hjælpe med et eventuelt behandlingstilbud.


Gratis og Uforpligtende forsamtale


Hos os får du altid en helt uforpligtende forsamtale, hvor vi sammen kan tale om behovet for behandling. Uanset hvilket stadiet misbruget er på kan vi hjælpe. Vi hjælper også med interventioner, helt uforpligtende fra start til slut.

Ambulant misbrugsbehandling København


Hos A misbrugsbehandling København tilbyder vi en ambulant misbrugsbehandling. Ambulant misbrugsbehandling kan for rigtig mange være lige så god, som døgnbehandling, og i mange tilfælde er det en bedre løsning.


Man har som klient mulighed for at være sammen med sin familie, samt pårørende, når der ikke er behandling, og samtidig har man mulighed for at passe sit arbejde.


For rigtig mange er det en fordel, at behandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen.

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere ambulante regi.

Mere end 20 års erfaring!


Du får hos os mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling, både fra ambulant og døgnbehandling. 


Efter 6-7 uger vil du være klar til at leve et liv, uden misbrug. Vi hjælper hele familien med både familiesamtaler og pårørende kursus. Efter endt behandling vil der være 12 måneders efterbehandling, som inkluderet i prisen.


Meditation, Mindfulness og NADA


Vi tilbyder meditation, mindfulness og NADA før og efter hver undervisning og efter aftale. Specielt NADA (en form for øre-akupunktur) har en rigtig god og positiv effekt på mange. NADA kan blandt andet bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer. NADA virker ved at stimulere belønningssystemet. 


I øjenhøjde med empati og forståelse


Hos os bliver du mødt i øjenhøjde, med empati og forståelse. Du får en personlig, professionel undervisning, terapi og behandling, som sikrer en stor indsigt i begrebet misbrug og sygdommen afhængighed, terapi der styrker fundamentet og giver mere selvindsigt, personlig udvikling og positiv forandring.


Vi ønsker at tilbyde dig den absolut bedste behandling og undervisning. Derfor har vi også valgt vores beliggenhed med omhu og fundet de mest optimale lokaler. Vores nyindrettede og lyse lokaler, har de mest optimale fysiske rammer til behandling og undervisning. 


Vi tilbyder dig akut misbrugsbehandling, hvor der som udgangspunkt er plads med det samme. Vi ligger centralt i København, tæt på bus og metro, samt gode muligheder for gratis parkering. Så uanset om du kommer fra Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager eller andre steder i København, vil det være nemt og hurtigt at møde ind til behandling. 


Det er aldrig for sent at gøre noget.


Det værste du kan gøre, er IKKE at gøre noget!


Vores primær misbrugsbehandling


 • 6-7 ugers ambulant behandling, udenfor normal arbejdstid
 • Undervisning
 • Foredrag
 • Terapi
 • Gruppeterapi
 • Personlige samtaler
 • Familie samtale
 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling.
 • Se mere om tider her
 • Hjælp og rådgivning til pårørende
 • Weekend kursus for pårørende
 • 12 måneders efterbehandling 

2 gange om måneden de første 3 måneder og 1 gang om måneden de resterende 9 måneder.

   Undervisning 


   Der er undervisning i blandt andet sygdommen afhængighed, misbrug, alkohol, vaner og forandring, forandringscirklen, og meget mere. Vi har forskellige emner hver dag og målet er at ens viden, selvindsigt og værktøjskasse skal blive så stor som mulig.


   Foredrag


   Hver dag holder vi et foredrag, som er relateret til alkoholisme, forandring, vaner, misbrug, stofmisbrug, selvhjælp og meget mere. Vi inkluderer alle i gruppen og taler om hvordan det passer ind i deres liv og adfærd.


   Gruppeterapi


   Vi har gruppeterapi, typisk i starten af hver session og som ofte når vi runder dagen af. Det helt unikt at være i gruppeterapi og efter vores erfaring det der giver den absolut bedste behandlingsprognose.


   Personlig terapi og opgaver


   Gennem hele forløbet vil der være individuel personlig terapi og personlige opgaver. Opgaverne har blandt andet til formål at styrke ens erkendelse, forståelse, vedligeholdelse, vaner, forandring, samt struktur og sammen med de personlige samtaler vil de hjælpe en til en positiv forandring og et godt liv uden misbrug.


   Personlige terapeutiske samtaler


   Vi tilbyder også helt personlige terapeutiske samtaler. Disse samtaler har til formål at styrke og hjælpe med eventuelle udfordringer, følelser, adfærd, med mere. Så man opnår den mest optimale behandling som mulig.


   Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling


   Vi tilbyder NADA-Akupunktur til alle vores klienter gennem hele forløbet. Det er muligt at få meditation, mindfulness og NADA 1 time før hver undervisning og på andre tidspunkter efter aftale.


   NADA er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. NADA kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer. NADA virker ved at stimulere belønningssystemet. Mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro – fysisk såvel som følelsesmæssigt.


   Familie samtale


   Alle bliver tilbudt en familie og pårørende samtale med en af terapeuterne. Samtalen har til hensigt, at man som familie får talt det hele igennem, slår streg i sandet og ser fremad. At man sammen taler om alt det der fylder og hvordan fremtiden skal se ud.


   Hjælp og rådgivning til pårørende


   Gennem hele behandlingsforløbet vil det være muligt at få hjælp og rådgivning, som pårørende.


   Læs meget mere om vores familie og pårørende behandling her


   Læs mere om vores behandling af misbrug i København og om vores misbrugscenter.

   Hjælp til hele familien


   Et misbrug er ikke et personligt problem! Det påvirker hele familien og ens nærmeste. 


   Når en misbruger kommer i behandling, begynder der at ske store forandringer. Også for de pårørende.  Forandringerne sker ofte meget hurtigt, og det er derfor vigtigt, at der er hjælp til hele familien.


   Misbrug


   Hash, kokain, alkohol og andre stoffer er desværre nemt tilgængeligt i København. Specielt stoffer kan være ekstremt farlige, og når først misbruget har taget fat, kan det være svært at blive stoffri igen.


   Fire ud af fem voksne danskere drikker alkohol i løbet af et år, og danskerne har generelt et højt alkoholforbrug.

   Et stort forbrug af alkohol kan have personlige, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser for den, der drikker, men også for pårørende, ligesom der er betydelige samfundsøkonomiske konsekvenser relateret til alkohol.


   Stoffer og alkohol kan have store konsekvenser


   • I 2018 døde 252 personer som følge af narkotika
   • Man estimerer at ca. 585.000 har et skadeligt alkoholforbrug
   • 3.000 dødsfald om året relateres til alkohol
   • Alkohol er et kræftfremkaldende stof
   • Alkohol bidrager til udviklingen af over 60 forskellige sygdomme
   • Der vurderes at være 122.000 børn og unge der vokser op i familier med alkoholproblemer


   DER FINDES EN LØSNING

   OG DEN FÅR DU HER


   Læs meget mere om alkohol og stoffer under billedet.