Misbrugsbehandling i København

Misbrugsbehandling uden ventetid centralt i København


Hos A Misbrugsbehandling København tilbyder vi professionel misbrugsbehandling til misbrugere, som vil væk fra alle de negative konsekvenser et misbrug har med sig.


Alle vores medarbejdere er tidligere stofmisbrugere, som gennem ambulant behandling og professionel hjælp er kommet ud på den anden side.


Med mere end 20 års erfaring giver vi dig og din familie de bedste muligheder for at slippe fri fra dit misbrug i trygge rammer.

Professionel og anonym misbrugsbehandling


Vi tilbyder en ambulant og anonym misbrugsbehandling uden for normal arbejdstid i vores misbrugscenter på Amager, kun 5 minutter fra København.


Hos A Misbrugsbehandling er hele behandlingsforløbet evidensbaseret og gennemtestet, hvor vi bl.a. gør brug af professionel behandling som kognitiv adfærdsterapi.


Vi er et team af professionelle terapeuter med ekspertviden og uddannelse inden for misbrug, misbrugsbehandling og anonym rådgivning.


I vores ambulante misbrugsbehandling hjælper vi både misbrugere og deres familier gennem samtaler, foredrag, kurser og behandling.


Misbrugsbehandlingen foregår efter normal arbejdstid, og du kan derfor fortsat passe dit arbejde og være sammen med din familie, venner og andre nære relationer.


Når den primære behandling er afsluttet, tilbyder vi efterbehandling i hele 12 måneder, hvor du har mulighed for at få støtte til livet.


A Misbrugsbehandling har mere end 20 års erfaring med behandling af alle former for misbrug, herunder alkoholmisbrug, kokainmisbrug, hashmisbrug og medicinmisbrug.


Vi giver dig og dine pårørende de bedste muligheder og forudsætninger for et godt liv uden negative konsekvenser fra et misbrug eller en afhængighed.

trustpilot

Som pårørende til en person, der er i misbrugsbehandling, vil vi gerne give Amisbrugsbehandling den allerbedste anbefaling. Fra allerførste henvendelse blev vi mødt med den største åbenhed og ægte interesse i vores situation. Behandlingen er foregået i den største respekt for den pågældende og samtidig har der til enhver tid været tid og interesse i, at vi, som pårørende, var godt informeret og involveret i forløbet. Endelig mødte vi et behandlingssted, som har formået at støtte, motivere, opmuntre og udfordre vores familiemedlem på den helt rigtige måde, så både personen i behandling og vi, som pårørende, nu kan se og tro på, at misbruget ligger bag os og en nutid og fremtid uden misbrug ligger forude. Amisbrugsbehandling er kompetente, støttende og “skubbende” i deres metoder. De tør tage fat, selv der hvor det gør ondt, og igennem deres metoder og tilgang skaber de fantastiske resultater. Amisbrugsbehandling får derfor vores allerstørste anbefaling.

Det virker - kan varmt anbefales


Intensivt og effektivt forløb, fagligt velfunderet, er nu godt rustet til en fremtid uden afhængighed.

Trustpilot.dk

Hvorfor har men et behandlingskrævende misbrug?


I dagens Danmark er alkohol, hash, kokain og andre stoffer og rusmidler desværre nemt tilgængeligt, især i og omkring Hovedstadsområdet.


Specielt stoffer og rusmidler kan være ekstremt farlige, og når først misbruget har taget fat, kan det være svært at blive stoffri på egen hånd.


4 ud af 5 danskere drikker mindre eller større mængder af alkohol i løbet af et år, og danskere har generelt et for højt alkoholforbrug.


Et stort forbrug af alkohol kan have en række personlige, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser for dén, der har et alkoholmisbrug, men også for pårørende.


Alkohol og stoffer kan have store konsekvenser:


 • I 2018 døde 252 borgere som følge af stoffer

 • Man estimerer, at ca. 585.000 borgere har et skadeligt misbrug af alkohol

 • 3.000 dødsfald om året relateres til alkohol

 • Alkohol er et kræftfremkaldende stof

 • Alkohol bidrager til udviklingen af over 60 forskellige sygdomme

 • Man vurderer, at 122.000 børn og unge vokser op i familier med alkoholproblemer

misbrugsbehandling københavn

Ambulant misbrugsbehandling i København


Hos A Misbrugsbehandling København tilbyder vi en ambulant misbrugsbehandling.


Den ambulante misbrugsbehandling kan for rigtige mange klienter være lige så god, som døgnbehandling - og i mange tilfælde er det en bedre løsning.


Det betyder, at du kan passe dit arbejde og være sammen med din familie sideløbende med, at du går i misbrugsbehandling.


For rigtig mange er det en stor fordel, at misbrugsbehandlingen griber mindst muligt ind i hverdagen, hvis du skal komme dit misbrug til livs.


Du får mere end 20 års praktisk erfaring med misbrugsbehandling og alkoholbehandling, både fra ambulant behandling og døgnbehandling.


Efter 6-7 ugers behandling vil du være klar til at leve et godt liv, uden et skadeligt misbrug af rusmidler eller stoffer.

ambulant misbrugsbehandling

Eftersom der generelt ikke er forskel på effekten af døgn-, dag- og ambulant behandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi og hvilke, der får ligeså godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere ambulante regi.

Hvad kan du forvente af behandlingen hos A Misbrugsbehandling?


Hos A Misbrugsbehandling bliver du mødt i øjenhøjde med stor empati og forståelse for dit misbrug og de udfordringer, som du døjer med i din hverdag.


Du får en personlig behandling, som blandt andet sikrer en stor indsigt i begrebet misbrug og i sygdommen afhængighed.


Behandlingen styrker fundamentet og giver mere selvindsigt, personlig udvikling og positiv forandring til vejen tilbage til et normalt liv.


Vi ønsker at tilbyde dig den absolut bedste misbrugsbehandling, alkoholbehandling og undervisning i hele København.


Derfor har vi også valgt vores beliggenhed med omhu og fundet de mest optimale lokaler til formålet.


Vores nyindrettede og lyse lokaler, har de mest optimale fysiske og trygge rammer til behandling, terapi og undervisning.


Vi tilbyder dig akut misbrugsbehandling og et forløb, hvor der som udgangspunkt er plads med det samme.


Vores behandlingscenter ligger centralt i København, tæt på bus og metro, samt gode muligheder for gratis parkering.


Så uanset om du kommer fra Østerbro, Vesterbro, Nørrebro eller Amager, vil det være nemt og hurtigt at møde ind til behandling.

misbrugscenter københavn
misbrugscenter københavn
misbrugscenter københavn

Sådan foregår behandlingen af misbrug i København


Første skridt i behandlingen hos A Misbrugsbehandling starter altid med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen taler om behovet for behandling.


Uanset, om misbruget har stået på i en kortere eller længere periode, så kan vi altid hjælpe dig.


Vores primære misbrugsbehandling består af:


 • 6-7 ugers ambulant behandling

 • Undervisning

 • Foredrag

 • Gruppeterapi

 • Personlig terapi og opgaver

 • Familiesamtale

 • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling

 • Hjælp og rådgivning til pårørende

misbrug

Undervisning


Der er undervisning i sygdommen afhængighed, misbrug, alkohol, adfærd, vaner, forandring, forandringscirklen og meget mere.


Vi har forskellige emner hver dag og målet er at ens viden, selvindsigt og værktøjskasse skal blive så stor som mulig.


Foredrag


Hver dag afholder vi et foredrag, som er relateret til alkoholisme, forandring, støtte, vaner, misbrug, hashmisbrug, stofmisbrug, selvhjælp og meget mere.


Vi inkluderer alle i gruppen og taler om, hvordan det passer ind i deres liv og adfærd.


Gruppeterapi


Som en del af behandlingen, har vi gruppeterapi - typisk i starten af hver session og som ofte, når vi runder dagen af.


Det er helt unikt at være i gruppeterapi og efter vores bedste overbevisning dét, der giver den absolut bedste behandlingsprognose.


Personlig terapi og opgaver


Gennem hele behandlingen vil der være personlig terapi og opgaver.


Opgaverne har blandt andet til formål at styrke ens erkendelse, forståelse, vedligeholdelse, vaner, forandring og struktur.


Sammen med de personlige samtaler vil opgaverne hjælpe én til en positiv forandring og et godt liv uden misbrug.


Familiesamtale


I vores misbrugsbehandling bliver alle klienter tilbudt en familie- og pårørende samtale med én af terapeuterne.


Samtalen har til hensigt, at man som familie får talt hele forløbet igennem, slår en streg i sandet og ser fremad.


Mulighed for meditation, mindfulness og NADA før og efter behandling


Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi NADA-behandling i vores behandlingscenter til alle klienter gennem hele forløbet.


Det er muligt at få meditation, mindfulness og NADA-behandling 1 time før hver undervisning og på andre tidspunkter efter behandlingen.


NADA-behandling har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner.


NADA kan bl.a. bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.


Behandlingsformen virker ved at stimulere belønningssystemet, og mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro - fysisk såvel som følelsesmæssigt.


Hjælp og rådgivning til pårørende


Gennem hele behandlingsforløbet i vores behandlingscenter, vil det være muligt at få hjælp, rådgivning og støtte, som pårørende.


Et misbrug eller en afhængighed af stoffer er ikke et personligt problem, da det påvirker hele familien!


Når en misbruger kommer i behandling, begynder der at ske store forandringer - også for de pårørende.


Forandringerne sker ofte meget hurtigt, og det er derfor vigtigt, at der er hjælp at hente til hele familien.

anders nebelong

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling København.


Sjælland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Få hjælp allerede i dag!

Vi giver gratis og uforpligtende rådgivning over telefonen, uanset om du er pårørende eller misbruger.


Du kan altid ringe til os på telefon 93 40 45 67, hvor en professionel misbrugsbehandler vil give dig hjælp, rådgivning og vejledning, samt hjælpe med et eventuelt behandlingstilbud.