Kokain rådgivning

Få professionel rådgivning og hjælp til misbrug eller afhængighed af kokain


Hvis du som pårørende er bekymret om en du har kær, har et kokainforbrug eller et overforbrug, kan du få hjælp her


Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af kokain og hjælp til pårørende


Vi kan hjælpe med hvordan, man forbereder sig til den svære samtale, med den der misbruger. Vi kan også hjælpe dig, som har et kokainforbrug med råd og vejledning til, hvordan du kan få et liv uden kokain og alle de negative konsekvenser


Vi er eksperter i kokainmisbrug og hvordan man kommer godt ud af det. Vi er alle selv tidligere misbrugere og møder derfor altid dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati.

Kokain rådgivning til dig som pårørende

Et kokainforbrug kan give store negative konsekvenser for hele familien. Misbrug og afhængighed er på mange måder en familiesygdom, da det ikke kun går negativt udover den som bruger/sniffer kokain. Det rammer hele familien hårdt og kan sætte negative spor resten af livet, for alle i familien.


Kokain er et ekstremt farligt stof, som desværre ofte bliver set i nattelivet, på arbejdspladser og mange andre steder. Kokain er desværre blevet nemt tilgængeligt og man kan hurtigt blive afhængig af stoffet.


Det vanedannende stof kan have alvorlige negative konsekvenser og det gælder om at stoppet et kokainforbrug, så hurtigt som muligt. Det går aldrig over af sig selv!


Brug af kokain kan lede til kokainmisbrug eller kokainafhængighed og hvis det ikke stoppes i tide kan det give skadelige bivirkninger og farlige abstinenser.


Hvis du som pårørende mistænker, at en du har kær måske har et problem med kokain, så kan vi hjælpe med professionel hjælp og rådgivning over telefonen. Vi hjælper helt anonymt og uden nogen former for registrering. 


Hvis man som pårørende har en mistanke om et eventuelt misbrug, vil der i langt de fleste tilfælde være noget om snakken og det er aldrig forkert eller for sent at bede om hjælp.


I vores misbrugscenter tilbyder vi altid en helt uforpligtende og gratis forsamtale, hvor vi sammen kan se på omfanget af misbruget og hjælpe til hvilken kokainbehandling eller kokainafvænning der vil være bedst.

Rådgivning om tegn på et kokain forbrug

Der findes flere forskellige tegn og symptomer på et kokain forbrug, og ofte vil det være de pårørende som først opdager de negative problemerne og et anderledes adfærd.


Så hvordan spotter man en kokain misbruger?


Det kan være ved symptomer og tegn som f.eks.:


  • Humørsvingninger og ændret adfærd
  • Paranoia og mistro
  • Perioder med angst og depression
  • Mindre lyst til sex
  • Irritation i større eller mindre grad
  • Stoppet næse eller en næse der løber meget
  • Stort kontant forbrug penge
  • Let til vrede og vredesudbrud
  • Manglende overskud til gøremål i fritiden


Disse tegn på misbrug eller overforbrug af kokain skal tages meget alvorligt. Det kan i sidste ende være med døden som følge hvis ikke hjælpen sættes ind. 

Kokain rådgivning for pårørende til misbrugere af kokain

Hvis du som pårørende til en med et kokain problem, har brug for råd og vejledning eller rådgivning, kan vi hos A Misbrugsbehandling altid hjælpe dig som pårørende til hvordan du motiverer en kokain misbruger til behandling. 


Gennem vores behandlingscenter kan vi hjælpe dig på 93 40 45 67 med råd til, hvordan du bedst kan passe på dig selv og din familie.  

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkohol misbrug, stofmisbrug, hash misbrug, kokain misbrug, pårørende, afvænning

Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.


Sjælland, København, Amager

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Kokain rådgivning til personer med misbrug

For dig som har forbrug eller misbrug af kokain kan vi hjælpe med rådgivning til hvordan du bedst muligt får hjælp gennem samtaler og behandling, til at komme ud af misbruget og hen mod et liv som ædru og clean.


Vi kan tilbyde et evidensbaseret behandlingsprogram, som er specialdesignet til dig med enten alkoholmisbrug, stofmisbrug eller blandingsmisbrug


Vi har mere end 20 års erfaring og gør brug af dem mest anerkendte former for behandling, som f.eks.:Vi kan hjælpe hele familien til et liv uden misbrug og alle de negative konsekvenser.