Kokain problemer

Få hjælp, hvis du eller en du har nær, oplever problemer med kokain

Et misbrug af kokain kan skabe problemer og alvorlige bivirkninger, både for den der indtager kokain og for pårørende. Hvornår giver for meget kokain problemer? Hvornår har man brug for professionel behandling? Kokain er et meget afhængighedsskabende stof, og det kan hurtigt skabe store problemer. Problemer, der kan komme allerede første man sniffer og tager kokain.

Med over 20 års erfaring med misbrugsbehandling kan vi hjælpe dig til et liv uden misbrug og de alvorlige psykiske symptomer, et misbrug af kokain medfører.

Hvordan får man hjælp til problemer med kokain?

Kokainproblemer kan opstå hurtigt. Faktisk kan man allerede opleve problemer med kokain fra første gang, man vælger at indtage stoffet.

Kokain virker stimulerende og er et af de mest vanedannende og kunstigt fremstillede stoffer, der findes. En “harmløs” bytur kan give store problemer og udvikle sig til et kokainmisbrug eller eller psykiske afhængighed.

Begge dele vil aldrig gå over af sig selv, og det er umuligt at komme ud af et misbrug på egen hånd. Det gælder om at få professionel hjælp og rådgivning, så snart man oplever problemer med at tage kokain.

Hvis man ikke får hjælp til kokainbehandling eller kokainafvænning, vil problemerne hurtigt blive større og de negative konsekvenser værre.

I vores behandlingscenter tilbyder vi altid anonym hjælp og rådgivning over telefonen, og vi tilbyder også en helt uforpligtende og gratis forsamtale, hvor vi sammen kan se på hvilken behandling der vil hjælpe dig.

Vi tilbyder et evidensbaseret behandlingsforløb med kognitiv adfærdsterapi i centrum. Vi gør brug af de mest optimale og effektive former for behandling af misbrug og pårørende.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Hvornår har man kokain problemer?

Der findes en række tegn og symptomer på et kokain problem. Ofte er det de pårørende, som opdager og lægger mærke til problemerne først.

 

Nogle af de mest almindelige kan være:

 • Humørsvingninger i det daglige

 • Mistroisk adfærd eller paranoia

 • Sygelig mistænksomhed

 • Større eller mindre perioder med angst og depression

 • Manglende sexlyst

 • Bliver hurtigt irriteret

 • Næse der løber eller ofte er stoppet til

 • Stort eller unaturligt pengeforbrug, som ofte hæves til kontanter

 • Et aktivitetsniveau, der bliver gradvist mindre og mindre

 • Manglende overskud til familie og fritid

 

Dertil er der en række andre kokain bivirkninger, som kan være yderst ubehagelige.

Hvis man ikke tager disse tegn og symptomer seriøst og søger hjælp, vil problemerne med kokain vokse sig større og større. Det kan i sidste ende resultere i farlige og livstruende abstinenser, samt alt for tidlig død.

Hvordan får man hjælp som pårørende til en med kokain problemer?

Hvis du som pårørende til en med et kokain problem har brug for hjælp og rådgivning, kan vi hos A Misbrugsbehandling hjælpe dig over telefonen.

Gennem vores behandlingssted for kokain misbrugere kan vi hjælpe dig med råd til, hvordan du bedst kan passe på dig selv, din familie og andre pårørende.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Hvorfor får så mange problemer med kokain?

Kokain er desværre blevet mere og mere almindeligt i by- og nattelivet. Salg af kokain, hash og andre ulovlige stoffer er blevet en kæmpe pengemaskine, og der er mange om buddet.

Vi ser også, at de blandinger som bliver solgt, gennem årene er blevet renere og renere, højst sandsynligt på grund af høj konkurrence og den store efterspørgsel.

Når kokain bliver renere og altså indeholder langt mere ren kokain end tidligere, vil det samtidig også gå hurtigere med at få et stort misbrug eller en decideret afhængighed.

Kombinationen af, at det er blevet mere almindeligt og acceptabelt i nattelivet, samtidig med at blandingerne bliver kraftigere, gør helt naturligt, at flere og flere får store problemer med kokain.

Blot en enkelt kokainrus kan virke så overvældende positiv for hjernen, at man hurtigt kan opleve at få trang til stoffet igen og igen. Man kan på meget kort tid udvikle et stort misbrug eller en afhængighed af kokain.

Hvordan kommer man ud af et kokain problem?

Problemer med misbrug af kokain kræver mere end bare nogle samtaler. Et misbrug kan være meget komplekst og kræver som regel intensiv behandling og terapi over en længere periode.

Uanset om du har et alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug eller et blandingsmisbrug, er du i trygge hænder hos os. Vi har mere end 20 års erfaring med alkohol- og stofbehandling.

Faktisk er vi alle selv tidligere misbrugere, som har levet med misbrug helt tæt på. Derfor møder vi altid dig og dine nærmeste med stor empati og i øjenhøjde.

Vi tilbyder et specialdesignet behandlingsprogram, som tager udgangspunkt i dig og dine behov.

 

Gennem vores intensive forløb vil der være:

 • Kognitiv adfærdsterapi – hvor man arbejder med tanker, følelser, krop og adfærd

 • Gruppeterapi – gruppesamtaler og terapi, som giver de mest optimale muligheder for forandring

 • Forandringsopgaver – personlige opgaver med forandringsterapi og forandringscirklen

 • Undervisning – om sygdomsbegrebet afhængighed og kognitive værktøjer

 • Foredrag – om misbrug, vaner og forandring, misbruget følgevirkninger og et liv uden misbrug

 • Familiesamtaler – samtaler som hjælper og støtter familien videre mod et nyt kapitel og liv uden misbrug

 • Familiebehandling – behandling for medlemmer i familien, som har behov mere end kun samtaler.

 

Vi hjælper dig og din familie hen mod en liv som ædru og clean.

Kontakt os anonymt i dag