Alkoholbehandling i København

Professionel alkoholafvænning og alkoholbehandling i København


A Misbrugsbehandling tilbyder professionel alkoholrådgivning og alkoholbehandling København. Vi er placeret på Amagerbrogade, og tilbyder et ambulant behandlingstilbud udenfor normal arbejdstid, hvor du kan bo hjemme, mens du modtager behandlingen.


På vores misbrugscenter får du rådgivning og behandling af dygtige behandlere og uddannet personale, der selv har haft et alkoholproblem eller et misbrug tæt inde på livet.


Vi har en stor forståelse for den enkeltes behov og situation, og derfor starter alkoholbehandlingen hos os altid med en fortrolig samtale. Det er din garanti for, at få en alkoholbehandling København, som endegyldigt behandler og får bugt på dine alkoholproblemer.

Hvorfor alkoholbehandling hos A Misbrugsbehandling?


Hos A Misbrugsbehandling tilbyder vi ambulant og professionel behandling af alkoholmisbrug med gennemprøvede, testede og anerkendte behandlingsmetoder.


Det betyder, at du får den bedste alkoholrådgivning og alkoholbehandling i København, og de bedste muligheder for, at få et godt liv uden negative konsekvenser fra alkohol, misbrug, medicin mm.


Når først du har udviklet et alkoholproblem eller en afhængighed, er det næsten umuligt, at komme ud af misbruget på egen hånd og uden professionel hjælp, alkoholbehandling og/eller rådgivning.


Vi har mere end 20 års erfaring med misbrugsbehandling, alkoholrådgivning, alkoholbehandling og professionel hjælp til nære pårørende.


Derfor står vi også klar til at hjælpe dig ud af et misbrug - hele døgnet rundt.

Et nyt liv uden alkohol gennem personlig udvikling

Jeg vil gerne give dette forløb mine bedste anbefalinger. Det er mere end blot et afvænnings program, det er et personligt udviklingsprogram. Jeg tror også, at det er derfor, at det er så effektivt. Forløbet handlede primært om at skabe et godt liv uden alkohol, ikke et liv med afsavn, men et liv hvor jeg har sat andet i stedet. Det har skabt en ny tilværelse både for mig og for min familie. Kvaliteten af programmet skal dels tilskrives de metoder som anvendes, men også at Anders udfylder sin behandlerrolle med et stort engagement og megen faglig viden. Til dem der som jeg tvivlede på, at det er muligt at finde et indholdsrigt liv uden alkohol, vil jeg anbefale at give dette program en chance - det virker.

Jeg har været i behandling de seneste 4 uger hos A-Misbrugsbehandling på Amagerbrogade i Kbh. og er meget lykkelig over min nuværende situation som ædru alkoholiker. Med Anders Nebelong som leder får man en praktisk og ligefrem tilgang til problemet alkohol, som har været mit problem i mange år. I situationer, hvor jeg tidligere typisk ville have drukket, kan jeg nu løse en øjeblikkelig trang til at drikke, ved at bruge de værktøjer, som Anders har lært mig og det gør livet så meget lettere og har givet mig en helt anden livskvalitet. Tilgangen til et misbrugsproblem kan løses hos A-Misbrugsbehandling fordi tilgangen er praktisk og ikke teoretisk og kan bruges fra dag 1. Finn 63 år

Er du pårørende til en alkoholiker?


Et alkoholmisbrug påvirker hele familien og andre nære pårørende, og det kan være en svær opgave at konfrontere en alkoholiker med sit alkoholproblem.


Oftest ser og oplever de nærmeste pårørende behovet for alkoholbehandling, lang tid før en alkoholiker.


Kontakt os hele døgnet rundt på 93 40 45 67 og få telefonisk alkoholrådgivning, hvis du har brug en anonym og fortrolig samtale til, hvordan du bedst motiverer en alkoholiker til at gå i alkoholbehandling.


Du er også meget velkommen til at bestille tid til en forsamtale i vores behandlingscenter, hvis du eller en pårørende har brug for alkoholbehandling i København.

Profesionelle alkoholbehandlere med stor erfaring


Når du får behandling eller rådgivning hos A Misbrugsbehandling, så vil du altid blive mødt af en professionel alkoholbehandler, der selv har haft et alkoholmisbrug og deltaget i et behandlingsforløb.


Det skaber en tillid og en nærhed i behandlingen, da det altid er lettere at tale med mennesker, der har stået i samme situation og haft et alkoholmisbrug.


Hos A Misbrugsbehandling er du i gode og trygge hænder, når du har taget første skridt og erkendt, at dit alkoholmisbrug kræver professionel hjælp, behandling og rådgivning.

alkoholbehandling københavn

Sådan foregår vores alkoholbehandling i København


Vores alkoholbehandling i København er en ambulant behandling af alkoholmisbrug, hvilket i langt de fleste tilfælde, er det bedste behandlingsforløb, du kan vælge til alkoholikere.


Behandlingen foregår med andre ord uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit arbejde sideløbende med at du deltager i behandlingsforløbet i vores behandlingscenter.


Behandlingsforløbet indeholder:


  • 6-7 ugers ambulant alkoholbehandling
  • 12 måneders efterbehandling
  • Familiebehandling til den nærmeste familie
  • Mulighed for meditation, mindfulness og NADA behandling


Vi har ingen ventelister, og du kan derfor starte din alkoholbehandling og dit behandlingsforløb indenfor 2 hverdage.


A Misbrugsbehandling er et privat tilbud og vi har derfor ingen offentlig oplysningspligt gennem sundhedsforsikring eller andet.


Du bliver med andre ord ikke registreret nogen steder, når du påbegynder behandlingen hos os.


ambulant alkoholbehandling

Eftersom, der generelt ikke er forskel på effekten af døgnbehandling, dagsbehandling og ambulant alkoholbehandling, er fokus i stigende grad rettet på at identificere, hvilke alkoholmisbrugere, der får større udbytte af behandling i døgnregi, og hvilke, der får lige så godt eller bedre udbytte af at blive behandlet i det langt billigere ambulante regi.

Indhold i alkoholbehandlingen


Hos A Misbrugsbehandling starter behandlingen med en uforpligtende samtale hos en af vores specialuddannede misbrugsterapeuter, hvor vi får en snak om dit misbrug.


Vi anbefaler altid, at du tager en pårørende med til samtalen, da det giver et bedre behandlingsresultat.


Den primære alkoholbehandling tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, og består af:


Undervisning


Vi underviser i forskellige emner omkring sygdommen alkoholisme, alkohol, alkoholvaner, forandringscirklen mm.


Undervisningen tager udgangspunkt i gruppens personlige erfaringer med misbrug af alkohol.


Foredrag


Der bliver holdt relevante foredrag, som har til hensigt at give den enkelte mere selvindsigt, og styrke ens ressourcer.


Gruppeterapi


Der er gruppeterapi med andre klienter, hver dag vi mødes.

 

Personlig terapi og opgaver


Gennem din behandling, vil der være personlig terapi og opgaver.


Personlige terapeutiske samtaler


Gennem hele forløbet, har man også personlige samtaler med en terapeut.


Mulighed for meditation, mindfulness og NADA


NADA har til formål at styrke kroppens funktioner, og kan bruges i forbindelse med stress, afhængighed, angst, depression, søvnløshed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.


Behandlingen NADA virker ved at stimulere belønningssystemet, og kan med rette forberedelse, lykkes med at skabe ro hos mennesker.


anders nebelong

Gratis professionel hjælp og rådgivning

Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt


Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicin misbrug, pårørende, afvænning, alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus, center for misbrugsbehandling, behandlingscenter.


København

Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Familie og pårørende behandling


Alle vores klienter, der modtager alkoholbehandling i vores behandlingscenter, bliver tilbudt en familie og pårørende samtale.


Samtalen har til hensigt, at misbrugeren får talt om sit alkoholproblem med sine pårørende, og at familien sammen slår en streg i sandet.


I vores familiebehandling er målet, at skabe nogle gode råd til familie og pårørende, til at gribe problemet an, og komme godt videre.


misbrugscenter københavn
misbrugscenter københavn
misbrugscenter københavn

Behandlingscenter med central placering


Hos A Misbrugsbehandling ønsker vi at kunne tilbyde den bedste alkoholbehandling i København, og har derfor høje krav til alkoholbehandlingen.


Vores nyindrettede behandlingscenter ligger centralt placeret i København på Amager - tæt på bus, metro og anden offentlig transport. Der er gratis parkeringsmuligheder, ikke langt fra Københavns Hovedbanegård.


Det tager under 30 minutter, hvis man kommer fra:A Misbrugsbehandling er et privat tilbud til alkoholikere, og vi har ingen oplysningspligt, til det offentlige eller gennem sundhedsforskring.


Du bliver derfor ikke registreret nogen steder, når du modtager alkoholbehandling hos os.

behandlingscenter københavn

Få gratis hjælp og telefonisk alkoholrådgivning


Vi tilbyder gratis hjælp og en uforpligtende og fortrolig samtale, hvis du har spørgsmål til vores ambulante alkoholbehandling, alkohol, alkoholafvænning, misbrug, medicin mm.


Der findes mange forskellige alkoholvaner, og vi bliver ofte spurgt om, hvornår drikker man for meget alkohol, hvornår er der brug for alkoholbehandling, og hvordan motiverer du en pårørende i dit liv til behandling?


Du kan ringe eller skrive til os helt anonymt hele døgnet rundt, og få anonym rådgivning af en af vores dygtige behandlere.