Hash rådgivning

Hjælp og rådgivning, hvis du eller en pårørende har et hashmisbrug

Har du problemer med hash og svært ved at stoppe? Eller er du som pårørende til en med et hashmisbrug bekymret og har brug for hjælp og rådgivning?

Vi har mere end 20 års erfaring med behandling af misbrug og hjælp til pårørende. Vi kan hjælpe dig som misbruger til, hvordan du kan få hjælp, gennem samtaler og behandling.

Vi kan også hjælpe dig som pårørende til, hvordan du kan hjælpe dig selv og hvordan du kan motivere en misbruger.

Professionel rådgivning til hashmisbrug og afhængighed

Desværre oplever mange unge at få problemer med hash. Problemer som hurtigt kan udvikle sig til et hashmisbrug eller en decideret hashafhængighed.

Et stort forbrug af hash kan hurtigt udvikle sig og give store negative konsekvenser, og det kan derfor godt betale sig at få hjælp og rådgivning, så snart man bliver opmærksom på misbruget.

Hash er nemt tilgængeligt i Danmark, og det sælges ikke kun i de store byer. Det kan fås i hele landet, og tal viser, at hele 10 % af de personer, som ryger hash, bliver afhængige af det.

Det er ikke unormalt, at vi i A Misbrugsbehandling hjælper unge mennesker helt ned til 15-års alderen, i få tilfælde endda yngre, med misbrug og afhængighed af hash.

Grunden er delvist, at hash er blevet meget acceptabelt, og at mængden af THC i hash/cannabis, er steget kraftigt. Faktisk fra ca. 8 % i 2000 til ca. 25 % i 2016.

Det betyder højst sandsynligt, at endnu flere bliver afhængige af hash. I vores misbrugscenter tilbyder vi rådgivning af hash over telefonen, og vi kan hjælpe med hashafvænning og hashbehandling.

Vi er et team af professionelle behandlere, som selv har haft misbrug helt tæt på kroppen. Vi ved derfor, hvordan det føles at have en afhængighed, og hvordan man kommer ud af den igen.

Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi samt vaner og forandring. Det giver de bedste muligheder for et liv uden misbrug af hash og alle de negative konsekvenser.

Misbrugsbehandling I Alkoholmisbrug I Hash misbrug I Kokain misbrug I Ambulant misbrugsbehandling

Rådgivning og hjælp til at spotte en hashmisbruger

Der findes en række tegn og symptomer som gør, at man som pårørende og misbruger selv kan se, om der er et problem med hash.

 

De mest almindelige, man kan opleve eller lægge mærke til som pårørende, er:

  • Manglende energi til daglig og generel sløvhed
  • Perioder med angst og- eller paranoia
  • Manglende engagement, som ofte går ud over aktive begivenheder
  • Indlæringsproblemer i skolen eller på arbejde
  • Hukommelsesproblemer
  • Koncentrationsbesvær
  • svært ved at passe sit arbejde eller uddannelse
  • Personlighedsændringer og humørsvingninger

 

Dertil er der en række abstinenser og andre tegn, som kan være gode at læse om. Der kan komme mange negative konsekvenser ved et hashmisbrug som f.eks. hashpsykose og mange andre bivirkninger.

Hør Nicklas’ historie og hvordan han oplevede misbrugsbehandlingen i vores behandlingscenter.

Gratis professionel hjælp og rådgivning
Ring til os døgnet rundt, 100% anonymt

Alkoholmisbrug, stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, pårørende, afvænning. Alkoholbehandling, stofbehandling, misbrugsbehandling, hjælp til pårørende, alkoholvaner, antabus. center for misbrugsbehandling, misbrugscenter.

Sjælland, København, Amager
Vi hjælper hele vejen!

Anders Nebelong, Behandlingsansvarlig København

Kontakt os anonymt i dag